ΠΑΟΚ και Ρογκαβόπουλος

Από paok24.com: Δεν είναι λίγες οι αναφορές, κυρίως προερχόμενες από Αθήνα, που βάζουν τον ΠΑΟΚ στο «παιχνίδι» για την απόκτηση του Νίκου Ρογκαβόπουλου.
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ και Ρογκαβόπουλος

Ο νεαρός, ο οποίος έκανε προσφυγή κι έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά «ονόματα» της ηλικίας του, ενώ ήταν παρών και στο Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά, με την Εθνική ομάδα, έχοντας το δικό του ρόλο.

Πριν λίγες μέρες, από κύκλους ατζέντηδων κυρίως, προέκυπτε πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για να τον αποκτήσει, αν και υπάρχει η πληροφορία ότι η πλευρά του Ρογκαβόπουλου, φέρεται να προσέγγισε σε πρώτη φάση τον ΠΑΟΚ, για να διερευνήσει το ενδεχόμενο πιθανής συνεργασίας.

Ο Ρογκαβόπουλος «αρέσει» στον Λυκογιάννη μεν, αλλά πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση δε, δεδομένου ότι και ο Παναθηναϊκός φέρεται να τον έχει υπ'όψιν του, ενώ μετά την παρουσία του στον Καναδά, ρεπορτάζ από την Αθήνα, αναφέρουν ότι θα παραμείνει στις ΗΠΑ, για προπονήσεις σε πρώτη φάση...

Ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί διακριτικά τη συγκεκριμένη περίπτωση, γνωρίζοντας ότι οι πιθανότητες συνεργασίας δεν είναι πολλές. Υπενθυμίζουμε ότι ο νεαρός, έφυγε από την ΑΕΚ, καθώς πέρα από τις οφειλές που υπάρχουν προς το πρόσωπο του, είχε παράπονα κι από το χρόνο συμμετοχής του, στοιχείο που επίσης μπορεί να παίξει το ρόλο του, στην απόφαση του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του...

Διαβάστε ακόμη...