Ένας κορμός με ποιότητα και παίκτες πρωταγωνιστές

Από paok24.com:Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
Πηγή: paok24.com
Ένας κορμός με ποιότητα και παίκτες πρωταγωνιστές

Το φιλικό της Παρασκευής με το Βόλο θ' αποτελέσει τη μετάβαση στο δεύτερο και βασικό, που θα βγούμε και τα πρώτα σχετικά ασφαλή συμπεράσματα για την κατάσταση της ομάδας. Το μεταγραφικό κομμάτι έχει μείνει κάπως πίσω κι αυτό είναι κάτι που λογικά θ' απασχολεί τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου στις προγραμματικές του δηλώσεις εξέφρασε την επιθυμία του σχετικά με τη στελέχωση του ρόστερ. Εκεί είχε δηλώσει πως θέλει ένα ρόστερ 24-26 παικτών εκ των οποίων οι 4 θα είναι τερματοφύλακες. Ο προπονητής του Δικεφάλου επιθυμεί να έχει ουσιαστικά τουλάχιστον 18 ποδοσφαιριστές ισάξιους μεταξύ τους σε όλες τις θέσεις. Μια αποστολή δηλαδή στην οποία να υπολογίζει σε όλους τους συμμετέχοντες. Στόχος του είναι να πραγματοποιεί αλλαγές είτε στη διάρκεια του παιχνιδιού είτε με τη μορφή rotation και να μην αλλάζει ούτε ο προσανατολισμός, ούτε το επίπεδο της τεχνικής κατάρτισης του συνόλου.

Άλλωστε η χρονιά θα είναι μεγάλη και τα παιχνίδια αρκετά και μια τέτοια προσέγγιση αποτελεί μονόδρομος για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Ο Λουτσέσκου θέλει να διαχειρίζεται παίκτες που ανά πάσα στιγμή να μπορούν να γίνουν πρωταγωνιστές και ν' ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις που κρύβει μια αναμέτρηση ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Διαβάστε ακόμη...