Η απόφαση για Αουγκούστο

Από sdna.gr: Στην Ολυμπιακή ομάδα της Εθνικής Βραζιλίας αναμένεται να ενταχθεί ο Ντόουγκλας Αουγκούστο καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου σεβάστηκε την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να βρεθεί στην αποστολή της «σελεσάο» στο Τόκιο.
Πηγή: sdna.gr
Η απόφαση για Αουγκούστο

Στην Εθνική Ολυμπιακή ομάδα της Βραζιλίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο κλήθηκε ο μέσος του ΠΑΟΚ, Ντόουγκλας Αουγκούστο. Οι προσκλήσεις στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι δεσμευτικές για τους συλλόγους που διατηρούν το δικαίωμα να μην παραχωρήσουν - αν κι εφόσον το επιθυμούν- τους ποδοσφαιριστές του.

Συνεπώς η πρόσκληση για τον Ντόουγκλας Αουγκούστο ήταν ένα θέμα που βρέθηκε πάνω στο τραπέζι του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος άναψε το πράσινο φως για την παραχώρησή του, σεβόμενος την επιθυμία του να βρεθεί στην αποστολή της «σελεσάο» στο Τόκιο.

Ως εκ τούτου, ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να αναχωρήσει από την Ελλάδα καθώς οι υποχρεώσεις του ξεκινούν στις 22/7 (14:30), όπου και θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία. Η Βραζιλία βρίσκεται στον τέταρτο όμιλο του Ολυμπιακού Τουρνουά και θα αντιμετωπίσει τις Γερμανία, Ακτή Ελεφαντοστού και Σαουδική Αραβία.

Στη συνέχεια, θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ακτή Ελεφαντοστού, στις 25 Ιουλίου (11:30), ενώ τρεις ημέρες αργότερα (28/7) θα αναμετρηθεί με τη Σαουδική Αραβία στις 11:00 το πρωί, για την τρίτη αγωνιστική του ομίλου. Εφόσον η Βραζιλία προκριθεί από τον όμιλο θα δώσει το παιχνίδι για τα Προημιτελικά στις 31 Ιουλίου. Οι ημιτελικοί έχουν οριστεί για τις 3 Αυγούστου, ενώ ο μεγάλος τελικός τέσσερις μέρες αργότερα, στις 7 του μήνα.

Διαβάστε ακόμη...