Ύμνοι” Λουτσέσκου για Καρίγιο

Από thessports.gr: Για τον Αντρέ Καρίγιο και την απουσία του στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα μίλησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου σε ιστοσελίδα του Περού.
Πηγή: thessports.gr
Ύμνοι” Λουτσέσκου για Καρίγιο

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είχε συνεργαστεί με τον Περουβιανό εξτρέμ στην Αλ Χιλάλ και όπως δήλωσε έχουν εξαιρετικές σχέσεις και έπλεξε το εγκώμιο του.

"Είμαι χαρούμενος για το Περού, για τον Καρίγιο ακόμα κι αν αποκλειστεί. Βρίσκεται στον ημιτελικό, είναι ένας τεράστιος παίκτης και ένας φανταστικός άνθρωπος ", είπε αρχικά ο Λουτσέσκου μιλώντας στην εφημερίδα El Trome.

"Σίγουρα όλοι οι έξυπνοι παίκτες βελτιώνονται με την πάροδο των ετών. Ο Aντρέ ξέρει όλες τις καλές σκέψεις μου για αυτόν. Τον αγαπώ γιατί πριν είναι σπουδαίος παίκτης είναι φανταστικό άτομο", επεσήμανε ο 52χρονος κόουτς του Δικεφάλου.

Από την άλλη πλευρά, ζητήθηκε η γνώμη του Ράζβαν Λουτσέσκου σχετικά με την κριτική που έλαβε ο Καρίγιο μετά την άφιξή του στην Σαουδική Αραβία και την επιλογή του να παίξει στην Αλ Χιλάλ. "Το ποδόσφαιρο στη Σαουδική Αραβία είναι πολύ δύσκολο, οπότε έχει βελτιωθεί χάρη σε αυτό το ποδόσφαιρο. Πολλοί άνθρωποι δεν το καταλαβαίνουν επειδή δεν το ακολουθούν", τόνισε χαρακτηριστικά ο Λουτσέσκου.

Τέλος για την απουσία του Καρίγιο από τον ημιτελικό κόντρα στην Βραζιλία ο Λουτσέσκου είπε χαρακτηριστικά : "Χάνει έναν σημαντικό παίκτη το Περού αλλά μια ομάδα, δεν είναι μόνο ένας παίκτης".

Διαβάστε ακόμη...