Ο ΠΑΟΚ σχεδιάζεται για να κάνει το μεγάλο βήμα

Από paok24.com: Οι συντονισμένες προσπάθειες του ΑΣ ΠΑΟΚ και των ιθυνόντων του γυναικείου ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου «έφεραν» στη Θεσσαλονίκη τη διεξαγωγή ενός εκ των προκριματικών ομίλων του Champions League, διοργάνωση στην οποία θα λάβει μέρος και τη φετινή σεζόν ο Δικέφαλος.
Πηγή: paok24.com
Ο ΠΑΟΚ σχεδιάζεται για να κάνει το μεγάλο βήμα

Οι... μόνιμες πρωταθλήτριες Ελλάδας διεκδικούν με αξιώσεις την πρόκριση τους στον τελικό του προκριματικού ομίλου τους, αφού το εμπόδιο της Αγκαρίστα από τη Μολδαβία μοιάζει βατό και εφόσον οι ασπρόμαυρες πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό εκεί θα αντιμετωπίσουν μια εκ των Βαλερένγκα ή Μιτρόβιτσα, με την ομάδα από τη Νορβηγία να είναι το φαβορί.

Για να συμβεί βέβαια αυτό ο ΠΑΟΚ καλείται να προχωρήσει σε ποιοτική ενίσχυση του ρόστερ του.

Οι άνθρωποι του τμήματος έχουν λάβει ήδη τις αποφάσεις τους προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση, ώστε να προχωρήσουν το επόμενο διάστημα σε μεταγραφικές κινήσεις παικτριών από το εξωτερικό.

Άλλωστε, όπως σας είχε ενημερώσει το PAOK24 πριν από λίγες εβδομάδες, στόχος του ΠΑΟΚ είναι οι αθλήτριες αυτές να βρίσκονται άμεσα στη Θεσσαλονίκη ώστε να ενσωματωθούν στην προετοιμασία του Δικεφάλου που θα ξεκινήσει στα μέσα του μήνα με φόντο τις ευρωπαϊκές μάχες στις 18 και 21 Αυγούστου στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμη...