Ο Μπάμπα για την κόντρα του με τον Κόντε

Από inpaok.com: Ο Μπάμπα Ράχμαν, που αγωνίστηκε το προηγούμενο εξάμηνο ως δανεικός στον ΠΑΟΚ από την Τσέλσι, ψάχνει να βρει τρόπο προκειμένου να απαλλαγεί από τους «Μπλε» και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.
Πηγή: inpaok.com
Ο Μπάμπα για την κόντρα του με τον Κόντε

Βέβαια, οι πιθανότητες παραμονής του στο Δικέφαλο είναι υπαρκτές, καθώς και ο ίδιος ο παίκτης έχει τονίσει την επιθυμία του να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη.

Ο Γκανέζος μπακ, μίλησε σε ξένο ΜΜΕ για το τι συνέβη την περίοδο που βρίσκονταν στην Τσέλσι, αποκαλύπτοντας πως αιτία της φυγής του, ήταν ο Αντόνιο Κόντε.

Αυτός που τον έφερε στο Λονδίνο από την Άουγκσμπουργκ, ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο, ωστόσο όταν έγινε η αλλαγή προπονητή στην Τσέλσι, τα πράγματα άρχισαν να χειροτερεύουν για τον αριστερό μπακ. Ο Ιταλός προπονητής δεν τον χρησιμοποιούσε, ενώ παράλληλα στην αρχή η Τσέλσι δεν τον άφηνε να φύγει.

«'Εφυγα από την Τσέλσι γιατί δεν τα πήγαινα καλά με τον Κόντε. Όταν έφτασε, είχα μια πρώτη συνάντηση μαζί του πριν τελειώσει η σεζόν. Μου είπε πώς ήθελε να παίξω και πώς θα μπορούσα να είμαι στην ομάδα αν αποφάσιζα να μείνω. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, με ενόχλησαν κάποια πράγματα. Πήγα να μιλήσω στον αθλητικό διευθυντή και του είπα τις ανησυχίες μου. Στην πρώτη συνάντηση, μου είπε να παραμείνω ήρεμος και να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά. Στη συνέχεια πήγαμε στην Αυστρία και άρχισε να χειροτερεύει η κατάσταση. Όταν πήγαμε στην Αυστρία, μίλησα με τον αθλητικό διευθυντή. Είπα ότι δεν μπορούσα άλλο. Με ρώτησαν τι θέλω να κάνω και τους είπα ότι θα προτιμούσα να φύγω. Είπαν ότι ο σύλλογος δεν θέλει να με πουλήσει και έτσι τους απάντησα πως προτιμώ να φύγω δανεικός», ήταν τα λόγια του Γκανέζου μπακ.

Διαβάστε ακόμη...