Ο γεμάτος Ιούλιος κι οι ημερομηνίες-κλειδί

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του, με φόντο τη νέα σεζόν.
Πηγή: paok24.com
Ο γεμάτος Ιούλιος κι οι ημερομηνίες-κλειδί

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του, οι επόμενες ημέρες περιλαμβάνουν αρκετή δουλειά, με φόντο το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν στο Conference League στις 5 του Αυγούστου.

Μέχρι τότε, η ομάδα θα ταξιδέψει στην Ολλανδία, όπου θα δώσει και τα περισσότερα φιλικά της παιχνίδια, ενώ θα μάθει και τον αντίπαλό της στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Αυτός ο μήνας θα είναι γεμάτος για τους "ασπρόμαυρους", καθώς σε πρώτη φάση μέχρι τις 12/7 θα παραμείνουν στη Θεσσαλονίκη με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει κυρίως διπλές προπονήσεις, αλλά κι ένα φιλικό παιχνίδι στις 9/7 με τον Βόλο στην Τούμπα.

Κατόπιν, ο Λουτσέσκου θα κληθεί να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις, με την ομάδα να ταξιδεύει στο Apeldoorn της Ολλανδίας, από όπου θα επιστρέψει στις 26 του μήνα και στο διάστημα αυτό της παρουσίας της εκεί, θα δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια.

Στις 14/7 θα αντιμετωπίσει την PSV Αϊντχόφεν και στις 25/7 τη Φέγενορντ, ενώ όπως διαβάσατε μέσα από το PAOK24, η ομάδα του Λουτσέσκου θα αντιμετωπίσει τη βέλγικη Σαρλερουά και την ολλανδική Χέρακλες κι αυτό που απομένει, είναι να "κλειδώσουν" οι ημερομηνίες.

Όσον αφορά στο Conference League, η κλήρωση για τον 3ο προκριματικό, στον οποίο θα παίξει ο ΠΑΟΚ, θα πραγματοποιηθεί στις 19/7, δηλαδή πριν από τα παιχνίδια του 2ου, ενώ οι αγώνες θα γίνουν στις 5 και 12/8.

Διαβάστε ακόμη...