Η επόμενη μέρα για Τζόλη

Από paok24.com: Η περσινή χρονιά δύσκολα θα ξεχαστεί για το Χρήστο Τζόλη, καθώς είδε τ' όνειρο του να γίνεται πραγματικότητα.
Πηγή: paok24.com
Η επόμενη μέρα για Τζόλη

Η καθιέρωση στον ΠΑΟΚ ήρθε από το πουθενά κι ο νεαρός άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά. Τα νούμερα του Τζόλη ζάλιζαν με αποτέλεσμα το ενδιαφέρον από μεγάλους συλλόγους του εξωτερικού ν' αποτελεί καθημερινό φαινόμενο. Ευρωπαϊκά γκολ, ασίστ, κλήση στην Εθνική, γκολ στο ντεμπούτο του. Πράγματι η χρονιά ήταν ιδανική για τον παίκτη του ΠΑΟΚ.

Πλέον η ομάδα μπαίνει σε περίοδο προετοιμασίας κι ο Τζόλης πρέπει ν' αποδείξει στον Ραζβάν Λουτσέσκου πως όσα έχει ακούσει ο Ρουμάνος είναι πραγματικότητα. Μάλιστα από την 1η Ιουλίου η εταιρεία "Wasserman", αποκτά τα δικαιώματα του παίκτη του Δικεφάλου. Πρόκειται για μία εξέλιξη που άπαντες γνώριζαν στους ασπρόμαυρους.

Μέχρι τώρα ήταν ανεπίσημο αλλά πλέον από την Πέμπτη η συμφωνία τίθεται σε ισχύ. Για τον Έλληνα άσο κλείνει έτσι ένας κύκλος κι ένας νέος ανοίγεται μπροστά του με την ανάληψη των δικαιωμάτων του από τη "Wasserman". Μπαίνει έτσι σε μία νέα περίοδο, που θα δούμε τι θα φέρει τόσο γι αυτόν, όσο και για τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...