Τολιόπουλος διετίας στον Δικέφαλο

Από eurohoops.net: Ο Βασίλης Τολιόπουλος είναι μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ, καθώς τα έχουν βρει σε όλα και μόνο τα επίσημα απομένουν, με τη συμφωνία των δύο πλευρών αν είναι για 1+1 χρόνια.
Πηγή: eurohoops.net
Τολιόπουλος διετίας στον Δικέφαλο

Στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν την καριέρα του ο Βασίλης Τολιόπουλος, καθώς ο διεθνής γκαρντ έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Δικέφαλο και μόνο το τυπικό σκέλος μένει για να ολοκληρωθεί ο... γάμος ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Όπως αναφέρουν οι πηγές του Eurohoops, η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα είναι για δύο χρόνια (1+1), με τον Βασίλη Τολιόπουλο να βρίσκεται και πάλι υπό τις οδηγίες του Άρη Λυκογιάννη μετά τις κοινές τους θητείες σε Ίκαρο και Κολοσσό. Παράλληλα ο διεθνής γκαρντ επιστέφει και στο Basketball Champions League, στο οποίο είχε αγωνιστεί με την ΑΕΚ τη σεζόν 2019-20, καθώς ο ΠΑΟΚ θα παίξει στην διοργάνωση της FIBA τη νέα σεζόν.

Ο 25χρονος γκαρντ (1.88 μ.), ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, στην οποία ανήκε, την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ιωνικού και στην Basket League μέτρησε 11,6 πόντους, 2,8 ριμπαόυντ, 3,6 ασίστ σε 26 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο, κερδίζοντας μάλιστα και την πρώτη του κλήση στην Εθνική Ανδρών.

Διαβάστε ακόμη...