«Διασφάλισε την παραμονή του στην ομάδα»

Απο paokrevolution.net: Στην επίσημη ιστοσελίδα της Νόριτς που πανηγύρισε την επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία και στην ενότητα «ρόστερ» υπάρχει ιδιαίτερη αναφορά στον Δημήτρη Γιαννούλη.
Πηγή: paokrevolution.net
«Διασφάλισε την παραμονή του στην ομάδα»

Δίπλα στη φωτογραφία του υπάρχει η σημείωση «in on loan» που σημαίνει δανεικός. Αυτό δεν πρέπει να ξενίζει αφού επισήμως ο δανεισμός του ποδοσφαιριστή από τον ΠΑΟΚ στην Νόριτς ολοκληρώνεται την τελευταία μέρα του Ιουνίου.

Την επομένη ο αγγλικός σύλλογος θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα των 7.500.000 ευρώ, ποσό που θα δώσει στον ΠΑΟΚ ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή όπως άλλωστε είχε δεσμευτεί να κάνει από τον περασμένο Ιανουάριο όταν και αποκτούσε τον Γιαννούλη που έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο ώστε να ανέβει η ομάδα στη μεγάλη κατηγορία.

Μάλιστα ο αγγλικός σύλλογος κάτω από το βιογραφικό του Δημήτρη Γιαννούλη σημειώνει χαρακτηριστικά: «Ο Γιαννούλης για πρώτη φορά έφυγε από την Ελλάδα για να παίξει ποδόσφαιρο στην Νόριτς. Ηρθε με μεγάλες προσδοκίες και με στόχο να βοηθήσει την ομάδα να επιστρέψει στην Πρέμιερ. Το κατάφερε και αυτό του διασφάλισε την παραμονή του στην ομάδα και μετά την αγωνιστική περίοδο 2021-22 που ολοκληρώθηκε».

Ετσι θα ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο του Γιαννούλη με την Νόριτς και ο παίκτης θα ζήσει το όνειρο του. Μάλιστα την πρώτη αγωνιστική θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Λίβερπουλ.

Διαβάστε ακόμη...