Τι συμβαίνει με τους μη κοινοτικούς

Από paok24.com:Με φόντο τη σεζόν 2021-22, οι «ασπρόμαυροι» καλούνται να επανεξετάσουν τη λίστα με τους μη κοινοτικούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να έχουν στο ρόστερ του.
Πηγή: paok24.com
Τι συμβαίνει με τους μη κοινοτικούς

Σύμφωνα με τον κανονισμό ιδιότητας μεταγραφών ποδοσφαιριστών της ΕΠΟ, κάθε ομάδα μπορεί να έχει στο δυναμικό της μέχρι οχτώ μη κοινοτικούς ποδοσφαιριστές, αλλά από αυτούς μόνο οι πέντε μπορούν να είναι άνω των 23 ετών. Όσο αφορά την αποστολή για παιχνίδι πρωταθλήματος ή κυπέλλου, σε αυτή μπορούν να δηλωθούν μέχρι πέντε μη κοινοτικοί, ανεξαρτήτου ηλικίας.

Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή έχει στο ρόστερ του τους Καγκάβα (Ιαπωνία), Ουάρντα (Αίγυπτο), Νινούα (Γεωργία), Ροντρίγκο, Αουγκούστο (Βραζιλία). Στον ΠΑΟΚ ανήκει ο Εσίτι (Νιγηρία), ο οποίος επιστρέφει από δανεισμό και προσμετράται, και ο Ζαμπά (Βραζιλία), που επιστρέφει τον Δεκέμβριο από δανεισμό και δεν αφορά τη σχετική λίστα. Από αυτούς, οι Νινούα και Ζαμπά είναι κάτω των 23 ετών.

Οι κυπελλούχοι Ελλάδος ετοιμάζονται να προχωρήσουν στην απόκτηση του Βραζιλιάνου Λούκας Τέιλορ, που θα ανεβάσει τον αριθμό των μη κοινοτικών στο ρόστερ στους επτά.

Διαβάστε ακόμη...