«Δεν έχει τα χρήματα για τον Τζόλη η Γκλάντμπαχ»

Από paok24.com:Ψηλά στην επικαιρότητα της Γκλάντμπαχ παραμένει ο Χρήστος Τζόλης, ωστόσο σημερινό δημοσίευμα της γερμανικής ιστοσελίδα "Fussball News" δίνει άλλη διάσταση στο όλο θέμα.
Πηγή: paok24.com
«Δεν έχει τα χρήματα για τον Τζόλη η Γκλάντμπαχ»

Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ που φέρει τον τίτλο "Η Γκλάντμπαχ θα συνεχίσει πιθανότατα να παρακολουθεί το τοπ ταλέντο Τζόλης", σημειώνεται μεταξύ άλλων:

"O νεαρός Έλληνας, Χρήστος Τζόλης, πιθανότατα παραμένει στη λίστα του Μαξ Έμπερλ.

Το ενδιαφέρον για τον Έλληνα ταλαντούχο επιθετικό αναφέρθηκε για πρώτη φορά την Άνοιξη, αλλά το τελευταίο διάστημα τα πράγματα έχουν ηρεμήσει.

Τώρα, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης βρίσκεται και πάλι στο στόχαστρο της Γκλάντμπαχ, όπως ανέφερε η Rheinische Post, ενώ ενδιαφέρονται επίσης η Μπριζ, η PSV Αϊντχόφεν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Προς το παρόν, στα ταμεία της Γκλάντμπαχ δεν υπάρχουν αρκετά χρήματα για τον Τζόλη. Ο 19χρονος διεθνής φορ εντυπωσίασε την περασμένη σεζόν με 16 γκολ και 10 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις του ΠΑΟΚ.

Στην Μπορούσια, πιθανότατα θα προοριζόταν για τα άκρα της επίθεσης. Ωστόσο, σύμφωνα με την τρέχουσα κατάσταση, η μεταγραφή του θα ήταν δύσκολη.

Ο ΠΑΟΚ απαιτεί τουλάχιστον το ποσό 10 εκατομμυρίων ευρώ και μερίδιο σε περίπτωση μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή, όπως συνηθίζεται. Για τα "πουλάρια", αυτό θα είναι δυνατόν μόνο εάν προκύψει κάποιο μεγάλο ποσό από την πώληση κάποιου ποδοσφαιριστή.

Υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι προς πώληση, όπως ο Χόφμαν και ο Μάρκους Τουράμ. Σε τελική ανάλυση, η Γκλάντμπαχ δεν χρειάζεται να ανησυχεί ότι ο Τζόλης θα είναι σύντομα εκτός αγοράς, καθώς ο ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να έχει πίεση για να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή το συντομότερο δυνατό. Εάν τα κομμάτια του ντόμινο πέσουν σωστά, τότε η Μπορούσια μπορεί να έχει την ευκαιρία να τον αποκτήσει".

Διαβάστε ακόμη...