ΠΑΟΚ εναντίον Αντβοκάατ 7,5 χρόνια μετά (vid)

Από paok24.com:Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από το PAOK24, o ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι στο De Kuip τη Φέγενορντ, την Κυριακή 25 Ιουλίου.
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ εναντίον Αντβοκάατ 7,5 χρόνια μετά (vid)

Στους "ερυθρόλευκους" του Ρότερνταμ, εργάζεται τα τελευταία χρόνια ο Φρανκ Άρνεσεν ως τεχνικός διευθυντής, ενώ προπονητής είναι o πολύπειρος Ντικ Άντβοκάατ, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται σε έξι ημέρες.

Σε περίπτωση πάντως που δεν υπάρξει αλλαγή στην άκρη του πάγκου της Φέγενορντ, ο ΠΑΟΚ θα συναντήσει ξανά τον 73χρονο προπονητή μετά από 7,5 χρόνια!

Πότε έλαβε χώρα η πρώτη και τελευταία συνάντηση του Δικεφάλου με τον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή της Ολλανδίας και του Βελγίου; Στις 12 Δεκεμβρίου 2013 στην Τούμπα, στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε την ΑΖ Άλκμααρ και αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 2-2, παρότι βρέθηκε δις πίσω στο σκορ, με τον Λούκας να ισοφαρίζει στο 37΄ με πέναλτι σε 1-1 και τον Στέλιο Πόζογλου να διαμορφώνει το τελικό 2-2 στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων!

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά την Φέγενορντ στην ιστορία του, με τον σύλλογο του Ρότερνταμ να τερματίζει πέρσι στην 5η θέση, πίσω από Άγιαξ, Αϊντχόφεν, Άλκμααρ και Φίτεσε.

Διαβάστε ακόμη...