Ο φορ που θέλει ο Λουτσέσκου

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ έχει κλείσει (προφορικά) τον δεξιό μπακ που ζήτησε ο προπονητής και δείχνει να βιάζεται για τον χαφ, αλλά και τον φορ που πρέπει να αποκτηθούν και να ενσωματωθούν νωρίς στην προετοιμασία.
Πηγή: paok24.com
Ο φορ που θέλει ο Λουτσέσκου

Ήδη στην Τούμπα προκύπτει ένα –ρητορικό- ερώτημα για το... ποιος παίκτης θα κλείσει πιο γρήγορα. Φάνηκε δηλαδή ότι ο χαφ είναι πιο κοντά, δεν αποκλείεται όμως τελικά εκείνος που θα κλείσει πιο γρήγορα, να είναι ο φορ...

Τι φορ όμως θέλει ο Λουτσέσκου, αφού με βάση τις δικές του εισηγήσεις γίνονται και οι κινήσεις της ομάδας;

Αυτονόητο είναι ότι το γκολ δεν μπορεί να λείπει από τον σέντερ φορ. Αυτό είναι το πρωταρχικό που κατά βάση έχουν όλοι οι φορ. Από εκεί και πέρα όμως;

Ο Λουτσέσκου γι' αυτό που θέλει να παίξει, επιθυμεί έναν παίκτη-μαχητή. Έναν που θα αμύνεται πολύ καλά, θα πιέζει, θα μπαίνει στη μονομαχία και δεν θα είναι στατικός, περιμένοντας την ομάδα να «δουλέψει» γι' αυτόν.

Θυμίζουμε (για παράδειγμα) ότι με τον Πρίγιοβιτς το 2017-2018 ήρθε σε σύγκρουση γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, μια και ο Σέρβος τότε ήταν ένας στατικός παίκτης που περίμενε απλά στην αντίπαλη περιοχή με στόχο να εκτελέσει. Στην πορεία όμως, κατάφερε να βελτιώσει πάρα πολύ το υπόλοιπο παιχνίδι του, όπως ήθελε και ο προπονητής.

Διαβάστε ακόμη...