«Ο πρώτος τελικός, ο πιο σημαντικός»

Από paok24.com:Οι τελικοί της Α1 Χάντμπολ Γυναικών, ξεκινούν σήμερα στις 18:00 στη Μίκρα, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τη Βέροια 17, με τον τίτλο να κρίνεται στις δύο νίκες.
Πηγή: paok24.com
«Ο πρώτος τελικός, ο πιο σημαντικός»

Ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Πελεκίδης, ανέφερε: «Η ώρα των τελικών επιτέλους έφτασε! Μετά από μία χρονιά περίεργη, η οποία έχει τραβήξει πολύ σε χρονικό διάστημα. Έχουμε μπροστά μας τον δεύτερο κατά σειρά στόχο χρονικά, αυτόν του πρωταθλήματος. Το κίνητρο όλων μας για την κατάκτηση του ντάμπλ είναι μεγάλο. Η ομάδα έχει δουλέψει αρκετά για αυτούς τους τελικούς. Ο πρώτος τελικός είναι πολύ σημαντικός σε μία σειρά που κρίνεται στις δύο νίκες, οπότε είμαστε προετοιμασμένοι για να πάρουμε τη πρώτη νίκη, η οποία θα μας φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όλα αυτά θα κριθούν μέσα στο γήπεδο, χρειάζεται πολύ υπομονή και πειθαρχία σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Από την πλευρά της, η Μαρία Νίκολιτς, είπε: «Το πιο σημαντικό παιχνίδι για εμάς είναι αύριο. Πρώτα απ' όλα, θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του προέδρου της Βέροιας 17, Γιάννη Χασιώτη. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Βέροια 17 είναι μία καλή ομάδα με καλές παίκτριες, οι οποίες γνωρίζονται αγωνιστικά μεταξύ τους. Μετά το λυπηρό γεγονός που είχαν να αντιμετωπίσουν ως ομάδα, πιστεύω θα προσπαθήσουν περισσότερο και θα έχουν ακόμα περισσότερο κίνητρο, έτσι εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες σε όλο το παιχνίδι. Αν παίξουμε το παιχνίδι μας και μείνουμε πιστές στο πλάνο του προπονητή μας, πιστεύω δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα».

Διαβάστε ακόμη...