Ξεκαθαρίζει το θέμα παραμονής Γκαρσία

Από sfina.gr: Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα θα γίνει το καθοριστικό ραντεβού του Πάμπλο Γκαρσία με τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο ώστε να οριστικοποιηθεί η παραμονή του Ουρουγουανού στον ΠΑΟΚ ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της δεύτερης ομάδας που θα συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Superleague 2.
Πηγή: sfina.gr
Ξεκαθαρίζει το θέμα παραμονής Γκαρσία

Από την πλευρά της η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ έχει ξεκαθαρίσει πως δεν έθεσε κανένα τελεσίγραφο στον Γκαρσία για να απαντήσει, την μέρα που αποχωρούσε από τον πάγκο της πρώτης ομάδας. Πλέον όμως θα πρέπει να αρχίσει ο προγραμματισμός για το χτίσιμο αυτής της νεοσύστατης ομάδας και όλα αρχίζουν από τον προπονητή.

Ο Γκαρσία μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του, τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, τις τελευταίες μέρες βρέθηκαν στην Αθήνα που και παρακολούθησαν σεμινάρια προπονητικής για το δίπλωμα της UEFA που θέλουν να κατοχυρώσουν οι δύο άνδρες.

Πλέον και έχοντας επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει τα δεδομένα των προηγούμενων ημερών που οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο Πάμπλο Γκαρσία αναμένεται να αποδεχθεί την πρόταση του Ιβάν Σαββίδη. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκαρσία έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τον ΠΑΟΚ για δυο ακόμα χρόνια.

Πρόθεση των επιτελών του Δικεφάλου, είναι να προσφέρουν στον Πάμπλο Γκαρσία, όλα τα εχέγγυα, προκειμένου να εργαστεί παραγωγικά σε ένα περιβάλλον, στο οποίο αφενός η ομάδα που θα καθοδηγήσει θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και αφετέρου θα μπορέσει να αναδείξει την αξία αρκετών παικτών που θα συμμετέχουν στο ρόστερ της.

Υπέρ της απόφασης για την παρουσία του Γκαρσία σε αυτή την νέα ομάδα του ΠΑΟΚ, τάσσονται και στενοί συνεργάτες του πετυχημένου τεχνικού, οι οποίοι τον παροτρύνουν να πει το τελικό ναι.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...