Το επόμενο βήμα για Ντεϊόλα

Από paok24.com: Η προσπάθεια του ΠΑΟΚ να αποκτήσει τον Αλεσάντρο Ντεϊόλα από την Κάλιαρι έχει εξελιχθεί σε ένα... κλασικό μεταγραφικό σήριαλ, με τον ποδοσφαιριστή να έχει διαλέξει στρατόπεδο, τις δυο ομάδες να λένε τα δικά τους και την αλήθεια να βρίσκεται κάπου ανάμεσα.
Πηγή: paok24.com
Το επόμενο βήμα για Ντεϊόλα

Το πρώτο δεδομένο είναι πως με τον τρόπο με τον οποίο ο ΠΑΟΚ προσέγγισε τον ποδοσφαιριστή, τον έχει κάνει να θέλει την μετακίνησή του στη Θεσσαλονίκη.

Το δεύτερο δεδομένο έχει να κάνει με τη θέση που βρίσκεται κάθε ομάδα που ένας παίκτης της θέλει να πάρει μεταγραφή ένα χρόνο πριν λήξει το συμβόλαιό του και δεν δέχεται την πρόταση ανανέωσης που του έχει γίνει, όπως συμβαίνει στην περίπτωση Ντεϊόλα.

Η Κάλιαρι προσπαθεί να κερδίσει όσα περισσότερα μπορεί, ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα που θέλει τον ποδοσφαιριστή της, όπως τώρα ο ΠΑΟΚ, βάζει χρονικά περιθώρια. Και ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει τον Ντεϊόλα στην προετοιμασία.

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί, με σύμμαχο τον ποδοσφαιριστή και τα οικονομικά δεδομένα του συμβολαίου του, να κάνει την Κάλια να δεχθεί την... καλύτερη πρόταση που έχει για τον Ντεϊόλα. Να της δώσει δηλαδή ένα ποσό που φτάνει το 1 εκ. Ευρώ.

Ο άγραφος νόμος των μεταγραφών είναι πως για να πάρεις τα λεφτά που ζητάς, ξεκινάς ζητώντας πολλά περισσότερα και ο πρόεδρος της Κάλιαρι μιλάει για 2,5 εκ. Ευρώ, την ώρα που ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει κάνει «κλειστή» προσφορά ενός εκ. Ευρώ.

Από το... όλο γαϊτανάκι, είναι ξεκάθαρο πως όλες οι πλευρές θέλουν να γίνει αυτή η μεταγραφή αρκεί βέβαια να αρχίσουν όλοι να βάζουν νερό στο κρασί τους...

Διαβάστε ακόμη...