Το παζάρι της Κάλιαρι για Ντεϊόλα: «Το συζητούν και για ανανέωση»

Από sdna.gr: Το... παζάρι της Κάλιαρι για τον Αλεσάντρο Ντεϊόλα -λόγω του ενδιαφέροντος από την πλευρά του ΠΑΟΚ- καλά κρατεί, την ώρα που οι Ιταλοί «βλέπουν» διάθεση ανανέωσης της συνεργασίας πίσω από τις κινήσεις τακτικής της διοίκησης!
Πηγή: sdna.gr
Το παζάρι της Κάλιαρι για Ντεϊόλα: «Το συζητούν και για ανανέωση»

Οι Ιταλοί επανέρχονται στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και μιλούν με νούμερα σε ένα ακόμη δημοσίευμα. Όπως σημειώνεται στο TuttoMercatoWeb, o Δικέφαλος προσφέρει στην παρούσα φάση 1.5 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του 25χρονου χαφ, την ώρα που η Κάλιαρι αξιώνει 2.5 εκατ. ευρώ συν μπόνους.

Όπως διαβάσατε μέσα από το ρεπορτάζ του SDNA, στο «σκληρό» πόκερ Κάλιαρι - Ντεϊόλα, ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2022, ωστόσο, όντας από τους πιο χαμηλόμισθους της ιταλικής ομάδας, έχει ανοίξει την πόρτα της εξόδου και βλέπει... ΠΑΟΚ. Από τις αξιώσεις της Κάλιαρι, ωστόσο, δεν αποκλείεται να πρόκειται για μία κίνηση τακτικής από την πλευρά της προκειμένου να ανανεώσει τη συνεργασία με τον Ντεϊόλα στα δικά της μέτρα, από τη στιγμή που οι υποψήφιοι «μνηστήρες» δεν θα δώσουν ποτέ αυτά τα χρήματα για την απόκτησή του.

Κάτι που υπογραμμίζουν πλέον ανοιχτά και οι Ιταλοί, τονίζοντας πως υπάρχει διάθεση ανανέωσης αλλά προς το παρόν δεν υφίσταται οικονομική συμφωνία.

Διαβάστε ακόμη...