Ο μεγάλος γρίφος στο Νο «10»

Από paok24.com:Την ώρα που οι θέσεις των ονομάτων που έχουν «ακουστεί» αφορούν αυτές
Πηγή: paok
Ο μεγάλος γρίφος στο Νο «10»

του δεξιού μπακ, του εσωτερικού μέσου και του επιθετικού, μια από τις μεγάλες ανοικτές υποθέσεις για τον Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είναι άλλη από αυτή του επιτελικού μέσου. Του ποδοσφαιριστή που θα αγωνιστεί στη θέση «10», εκεί που στην γεμάτη του διετία στον ΠΑΟΚ, ο Ρουμάνος τεχνικός είχε τους Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Δημήτρη Πέλκα. Ο δεύτερος έχει φύγει και ο πρώτος αναμένεται να επιστρέψει με ένα μεγάλο ερωτηματικό να πλανάται και αφορά την αγωνιστική του κατάσταση.

Όταν ο Πάμπλο Γκαρσία είχε αναλάβει τα ινία της πρώτης ομάδας, μια από τις δηλώσεις του είχε να κάνει για τη συγκεκριμένη θέση, όταν και είχε πει πως «έχω πολλούς που μπορούν να παίξουν σε αυτή τη θέση αλλά μπορεί και να μην έχω κανέναν» θέλοντας να δείξει τον προβληματισμό του για την απόσταση που είχαν οι παίκτες που είχε για τη θέση σε σχέση με τις απαιτήσεις τους.

Αυτό, ίσως και να ισχύει με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που όπως και ο προκάτοχός του, έτσι και εκείνος θα δώσει ένα χρονικό διάστημα στους παίκτες που έχει στη διάθεσή του για να ζυγίσει τις καταστάσεις και να αποφασίσει τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί.

Στην όλη εξίσωση μπαίνει και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, ένα από τα επόμενα project του ΠΑΟΚ, με τον νεαρό να ετοιμάζεται προκειμένου να κάνει τον Λουτσέσκου να τον βάλει στη λίστα των παικτών της πρώτης ομάδας για τα καλά.

Διαβάστε ακόμη...