Επόμενο βήμα ο επιθετικός

Από paok24.com:Όπως έχουμε αναφέρει πολλάκις, ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη ενίσχυσης. Μπορεί να μην έχει ανάγκη από 10 μεταγραφές, αλλά έχει ανάγκη, από ενέσεις ποιότητας σε συγκεκριμένες θέσεις και από έναν επιθετικό καθώς έχει μείνει μόνο με τον Σφιντέρσκι και το νεαρό Κούτσια.
Πηγή: paok24.com
Επόμενο βήμα ο επιθετικός

Μπορεί οι περιπτώσεις των Τέιλορ και Ντεϊόλα να είναι στην μεταγραφική λίστα, αλλά σίγουρα δεν είναι οι παίκτες που θα δώσουν πολλά παραπάνω από τους παίκτες του ρόστερ του ΠΑΟΚ. Άλλωστε και στις γραμμές της ομάδας, το μεγάλο κενό ήταν στην γρήγορη μετάβαση από τον άξονα και στην εκτέλεση!

Με άλλα λόγια μπορεί ο Ντεϊόλα να δώσει πολλές λύσεις εάν έρθει στον Λουτσέσκου. Είναι ψηλός, είναι δυνατός σε όλες τις μονομαχίες, είναι πολύ πιο γρήγορος από τον Εσίτι και πληρεί τις προϋποθέσεις του Λουτσέσκου που δεν θέλει έναν καθαρό αμυντικό μέσο στην 11άδα, αλλά δύο κεντρικούς μέσους, όπως και τις δύο σεζόν στον ΠΑΟΚ που πάντα το ζήτημα ήταν ο παρτενέρ του Μαουρίτσιο.

Στην επίθεση όμως και στο κυριαρχικό ποδόσφαιρο που θέλει να περάσει και πάλι στην ομάδα ο Ρουμάνος τεχνικός, θέλει ένα σημείο αναφοράς μέσα στην περιοχή. Έναν επιθετικό να σκοράρει με άνεση μέσα από την μεγάλη περιοχή, να δίνει λύσεις κρατώντας την μπάλα και να συμμετέχει στο συνδυαστικό ποδόσφαιρο.

Κάτι τέτοιο όμως ξέρουν όλοι ότι θέλει πολλή δουλειά μέσα από το σκάουτινγκ και αρκετό χρήμα. Όλοι οι επιθετικοί του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια έχουν κοστίσει πάνω από 2 εκατ. ευρώ είτε έχουν έρθει σαν δανεικοί. Ενώ και η τελευταία αποτυχία με τον Αντόνιο Τσόλακ έχουν κάνει πολλούς στην ομάδα του ΠΑΟΚ να στοχεύουν σε πιο σίγουρες λύσεις, παρά σε επιλογές ρίσκου.

Ο χρόνος περνά όμως και είμαστε λιγότερο από 15 μέρες από την πρώτη συγκέντρωση και λιγότερο από έναν μήνα από την πρώτη προπόνηση στην Ολλανδία για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Θα προλάβει ο Δικέφαλος να κλείσει τον επιθετικό που θέλει ή θα πάμε σε μία αντίστοιχη κατάσταση όπως και το 2018, τότε που η ομάδα περίμενε τον Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς να γυρίσει από το Μουντιάλ της Ρωσίας και στην ομάδα υπήρχε σαν επιθετική λύση ο Γιάννης Μυστακίδης;

Διαβάστε ακόμη...