Κλείνει φιλικό με την Αϊντχόφεν

Από paok24.com:Από αύριο οι διακοπές των παικτών του ΠΑΟΚ μπαίνουν στην τελευταία εβδομάδα τους και πλέον άπαντες περιμένουν την έναρξη της προετοιμασίας.
Πηγή: paok24.com
Κλείνει φιλικό με την Αϊντχόφεν

Το πρώτο στάδιο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη με τον Δικέφαλο μάλιστα ν' αντιμετωπίζει σε φιλική αναμέτρηση το Βόλο στις 9 Ιουλίου στο γήπεδο της Τούμπας.

Από τις 12-26 η ομάδα θα μετακομίσει στην Ολλανδία όπου εκεί θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο. Οι φιλικές αναμετρήσεις δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές αλλά η εταιρεία Onside, που χειρίζεται την προετοιμασία των ασπρόμαυρων είναι κοντά στο να κλείσει ένα σημαντικό φιλικό. Για την ακρίβεια λεπτομέρειες απομένουν για να κλειδώσει η φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Αϊντχόφεν.

Μάλιστα όπως προκύπτει τόσο αυτό το φιλικό όσο και τα υπόλοιπα που θα δώσουν οι ασπρόμαυροι σε αυτό το διάστημα θα διεξαχθούν στις έδρες των αντιπάλων. Ο λόγος είναι τα μέτρα κατά της πανδημίας. Είναι λοιπόν ασφαλέστερο να γίνει μια αναμέτρηση στη φυσική έδρα της ομάδας παρά στο προπονητικό κέντρο, που υπάρχει και περιορισμός στο χώρο.

Διαβάστε ακόμη...