Επί τάπητος ο ΠΑΟΚ Β!

Από paok24.com: Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η επισημοποίηση της συμμετοχής των Β΄ ομάδων ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού στη Super League 2 της νέας περιόδου, μετά και την ψήφιση της σχετικής τροπολογίας στη Βουλή, με ευρεία μάλιστα πλειοψηφία.
Πηγή: paok24.com
Επί τάπητος ο ΠΑΟΚ Β!

Από την πλευρά του πάντως, ο ΠΑΟΚ έχει αρχίσει εδώ και καιρό να καταστρώνει τα πλάνα του προκειμένου να είναι πανέτοιμος απ΄ όλες τις απόψεις για να παρουσιάσει μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα, μέσω της οποίας οι νεαροί ποδοσφαιριστές του θα βελτιώνουν τα ατομικά χαρακτηριστικά τους και θα αποκτούν την εμπειρία που απαιτείται για να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα.

Σε αυτή τη βάση, στον Δικέφαλο έχουν ήδη ένα προσχέδιο για το ποιοι ποδοσφαιριστές της Κ19 θα "μετακομίσουν" στον ΠΑΟΚ Β, ενώ θα υπάρξει και "ενίσχυση" από το ρόστερ της πρώτης ομάδας, σε συνεννόηση φυσικά με τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Επιπροσθέτως, ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει και σε μεταγραφές νεαρών ποδοσφαιριστών οι οποίοι αρχικά θα αποτελέσουν μέλη του ΠΑΟΚ Β, με την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ να εξακολουθεί την ίδια στιγμή να περιμένει την οριστική απάντηση του Πάμπλο Γκαρσία – ο οποίος αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, με "φόντο" την απόκτηση του UEFA Pro – στην πρόταση του Ιβάν Σαββίδη να αναλάβει αυτός τα ηνία της "δεύτερης" ομάδας, μαζί με τους συνεργάτες του.

Όπως σας αποκάλυψε πάντως το PAOK24, στην προ ημερών συνάντηση του Ουρουγουανού με ανθρώπους του ΠΑΟΚ, το κλίμα ήταν θετικό...

Διαβάστε ακόμη...