O Ελ Καντουρί του… Λουτσέσκου!

Από inpaok.com: Τα νούμερα τις πρώτης συνεργασίας των δύο αντρών
Πηγή: inpaok.com
O Ελ Καντουρί του… Λουτσέσκου!

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έριξε... άγκυρα στον ΠΑΟΚ αφού όπως σας ενημέρωσε χθες (δείτε εδώ) το INPAOK αποδέχθηκε την πρόταση για ανανέωση 3+1 ετών και αναμένεται πλέον να βάλει την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο.

Δεν είναι κρυφό πως ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει αμέριστη εκτίμηση στις ικανότητες του Μαροκινού μεσοεπιθετικού, εκφράζοντας δημοσίως της επιθυμία του να παραμείνει κατά την πρώτη συνέντευξη τύπου της νέας του θητείας στον Δικέφαλο.

Οι δύο άνδρες μάλιστα είχαν αλλεπάλληλες επαφές (δείτε εδώ) με φόντο την παραμονή του ποδοσφαιριστή στην Τούμπα. Με αυτό πλέον να οριστικοποιείται, είναι έτοιμοι για έναν νέο κύκλο συνεργασίας.

Στην πρώτη τους κοινή παρουσία στον ΠΑΟΚ, ο Ομάρ Ελ Καντουρί ήταν βασικός πυλώνας της ομάδας που κέρδισε δύο συνεχόμενα νταμπλ στους αγωνιστικούς χώρους.

Αρχικά ξεκίνησε στη θέση «10» ενώ στη συνέχεια μετατοπίστηκε στ' αριστερά όπου και σχεδόν μονιμοποιήθηκε. Συνολικά τη διετία Λουτσέσκου ο Μαροκινός κατέγραψε 53 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό τεσσάρων γκολ και ισάριθμων ασίστ.

Διαβάστε ακόμη...