Πόσο άλλαξε ο ΠΑΟΚ!

Μετά από ένα χρόνο απουσίας, λόγω των περιορισμών για την αποφυγή της εξάπλωσης του COVID 19 o ΠΑΟΚ επιστρέφει στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Άπελντοορν, για την καλοκαιρινή του προετοιμασία.
Πηγή: inpaok.com
Πόσο άλλαξε ο ΠΑΟΚ!

Για να συμβεί αυτό έπρεπε να έρθει ο προβιβασμός του Δικεφάλου από τον δεύτερο στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League, που ανέτρεψε τα πλάνα για «χτίσιμο» στην Αυστρία, με την επιστροφή στη χώρα της τουλίπας να παίρνει επίσημη μορφή το πρωί της Πέμπτης (δείτε εδώ).

Ο Δικέφαλος είχε βρεθεί τελευταία φορά στην Ολλανδία και το καλοκαίρι του 2019, στο δεύτερο κομμάτι της προετοιμασίας του επί ολλανδικού εδάφους. Στο πρώτο είχε διαμείνει στο Άπελντοορν, μετά ακολούθησαν λίγες ημέρες ξεκούρασης στην Ελλάδα, πριν η αποστολή των «ασπρόμαυρων» επιστρέψει και πάλι στην Ολλανδία και το Χόρστ .

Αν ρίξει κανείς μια ματιά στους ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν στο Άπελντοορν τότε για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ, θα δει αρκετούς που πλέον δεν βρίσκονται στην ομάδα.

Θυμηθείτε την αποστολή του Δικεφάλου για την πρώτη προετοιμασία του 2019 (με bold αυτοί που έχουν παραμείνει στην ομάδα):

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μελίσσας, Παπαδόπουλος, Κρέσπο, Βαρέλα, Χατζηισαΐας, Μιχάι, Γιαννούλης, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Ροντρίγκο, Κάτσε, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Μελιόπουλος, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, Λάμπρου, Λημνιός, Στοχ, Μαρκόφσκι, Πέδρο Ενρίκε, Γαϊτανίδης και Ακπόμ.

Ίνγκι Ίνγκασον είχε ενσωματωθεί αργότερα, ενώ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ανάρρωνε από τον σοβαρό τραυματισμό του στον χιαστό

Διαβάστε ακόμη...