“Βρήκε τον αντικαταστάτη του Εσίτι η Γκέζτεπε”

Από sfina.gr: Ο Άντερσον Εσίτι είναι μια από τις περιπτώσεις παικτών που έχει ενημερωθεί από τον ΠΑΟΚ να βρει ομάδα για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, με τον Νιγηριανό αμυντικό μέσο να κάνει ένα καλό δεύτερο μισό της σεζόν πέρσι με την φανέλα της Γκέζτεπε.
Πηγή: sfina.gr
“Βρήκε τον αντικαταστάτη του Εσίτι η Γκέζτεπε”

Τις τελευταίες μέρες υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα για την πιθανότητα παραμονής του Εσίτι στην Γκέζτεπε, με την τουρκική ομάδα να κάνει σκέψεις για να τον κρατήσει καταθέτοντας μια πρόταση αγοράς προς τον Δικέφαλο.

Σήμερα (16/6) στην ηλεκτρονική έκδοση της τουρκικής εφημερίδας Hurriyet δίνεται μια νέα πτυχή στο θέμα, αφού σύμφωνα με τα όσα γράφονται η Γκέζτεπε ήδη ψάχνεται να βρει αντικαταστάτη του Εσίτι, αφού ο ΠΑΟΚ ζητάει αρκετά για να τον παραχωρήσει.

"Με πιθανή την αποχώρηση του Άντερσον Εσίτι που αποκτήθηκε ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στα μισά της περασμένης σεζόν η Γκέζτεπε σκοπεύει να κάνει μια άλλη ενίσχυση στο κέντρο. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη προσεγγίσει τον Μπαντού Εντιαγέ. Είναι γνωστό πως η Γκέζτεπε σκέφτεται να ενεργοποιήσει την ρήτρα αγοράς του Εσίτι, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει ορίσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό.

Η Γκέζτεπε θέλει να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Εντιαγέ, το συντομότερο δυνατό εάν δεν βρεθεί μια "χρυσή τομή" με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Εσίτι", αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα.

Διαβάστε ακόμη...