Την πρόκριση εμείς!

Από acpaok.gr: Για την 4η και τελευταία αγωνιστική των Play-Off της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στο Άργος προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 16 Ιουνίου και ώρα 18:00, τον τοπικό Διομήδη.
Πηγή: acpaok.gr
Την πρόκριση εμείς!

Ο Δικέφαλος, ο οποίος βρίσκεται στην δεύτερη και προνομιούχα θέση για την πρόκριση στους τελικούς έχοντας πέντε βαθμούς, κρατά τις τύχες στα χέρια του έχοντας ως «προίκα» την επικράτηση με επτά τέρματα στην Μίκρα, 31-24, απέναντι στους «Λύκους». Φυσικά, άπαντες στο τμήμα γνωρίζουν πως δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη, με αυτή να αποτελεί το κύριο και μοναδικό ζητούμενο.

Απέναντι του, ο Διομήδης Άργους, ο οποίος «δραπέτευσε» στα τελευταία δευτερόλεπτα από την Δράμα, επικρατώντας την τοπικής Bianco Monte με 22-23. Πιάνοντας παράλληλα τον ΠΑΟΚ στην βαθμολογία με πέντε βαθμούς, υστερώντας ωστόσο στην ισοβαθμία λόγω της ήττας από τον Δικέφαλο στην Θεσσαλονίκη.

Ο Παναγιώτης Γούσιος, πλην του Απόστολη Παλάσκα ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας του σοβαρού τραυματισμού του, έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Ευχή της «Μάνας» του Συλλόγου, οι μάγκες με τα ασπρόμαυρα να φύγουν με τη νίκη από το Άργος, επιστρέφοντας σε τελικούς πρωταθλήματος μετά από έξι χρόνια.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ERTFLIX.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Διομήδη Άργους, ο Bogdan Meduric δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Έχουμε μπροστά μας έναν τελικό, ο οποίος θα κρίνει την συμμετοχή μας στους τελικούς του πρωταθλήματος. Στόχος μας είναι η πρόκριση, και για αυτή θα δώσουμε την ψυχή μας. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι στο Άργος, διότι ο αντίπαλος έχει τον ίδιο στόχο με εμάς, και παίζει καλύτερα στην έδρα του. Αν καταφέρουμε να σταματήσουμε το τρανζίσιον και κάποιος παίκτες «κλειδιά» τότε θα είμαστε πολύ κοντά στον στόχο μας. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά για τη νίκη!».

ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΕΜΕΙΣ!

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021
4η αγωνιστική Play-Off, Handball Premier
Δ.Α.Κ. Άργους
18:00, Διομήδης Άργους-ΠΑΟΚ (ΕΡΤFLIX)

Διαβάστε ακόμη...