Μπαίνοντας στην τελική ευθεία

Από paok24.com: O ΠΑΟΚ κέρδισε έναν γύρο στο Conference League και μαζί, κέρδισε και περισσότερες ημέρες ξεκούρασης.
Πηγή: paok24.com
Μπαίνοντας στην τελική ευθεία

Με δεδομένο ότι ο "Δικέφαλος" θα ξεκινήσει την προσπάθειά του στην Ευρώπη λίγο πιο αργά από ότι αρχικά αναμενόταν, "κερδίζοντας" ένα γύρο, ήταν ξεκάθαρο από την αρχή πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήθελε να πάει πιο πίσω χρονικά η προετοιμασία κι έτσι έγινε τελικά.

Η UEFA αποφάσισε να δώσει προτεραιότητα στους Κυπελλούχους συγκεκριμένων χωρών προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που δημιουργήθηκαν στη διοργάνωσή της και μία από τις ομάδες που μεταφέρθηκαν από τον 2ο προκριματικό γύρο στον 3ο είναι κι ο ΠΑΟΚ, με τον "Δικέφαλο" να δίνει το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι στις 5 Αυγούστου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη σε 2 εβδομάδες και συγκεκριμένα στις 29 του μήνα, όπως κι οι ποδοσφαιριστές του, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει αρχικά προπονήσεις στην πόλη κι ένα φιλικό παιχνίδι με τον Βόλο στις 9/7, ενώ στις 12 του μήνα η "ασπρόμαυρη" αποστολή θα αναχωρήσει με προορισμό την Ολλανδία.

Εκεί θα παραμείνει μέχρι και τις 26/7, επιστρέφοντας στη συνέχεια στη... βάση της, για να μπει σε ρυθμούς αγώνων, έχοντας μάθει και τον αντίπαλό της στο Conference League.

Τόσο ο Λουτσέσκου, όσο κι οι παίκτες του έχουν μπροστά τους μερικές ημέρες ξεκούρασης ακόμα, μέχρι να γυρίσουν στη Θεσσαλονίκη και να σηκώσουν μανίκια με φόντο τη νέα σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...