Δύο εβδομάδες πριν την έναρξη της νέας σεζόν

Από paok24.com:Μόλις δύο εβδομάδες απομένουν για την έναρξη της νέας σεζόν και στο Δικέφαλο είναι πολλές οι υποχρεώσεις, που τρέχουν. Την Τρίτη στις 29 Ιουνίου έχει οριστεί η πρώτη συνάντηση της ομάδας με τον Ραζβάν Λουτσέσκου ν' αναμένεται να προπονήσει για πρώτη φορά τους ασπρόμαυρους στην επάνοδο του στον πάγκο του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Δύο εβδομάδες πριν την έναρξη της νέας σεζόν

Αυτό δε σημαίνει πως νωρίτερα δεν θα υπάρξει κάτι καθώς, όπως έχει γίνει γνωστό τις δύο προηγούμενες ημέρες είναι προγραμματισμένες οι απαραίτητες εξετάσεις των ποδοσφαιριστών του συλλόγου.

Παράλληλα με το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, που έχει προγραμματιστεί στη Θεσσαλονίκη οι ιθύνοντες του Δικεφάλου θα ψάξουν και παράλληλα θ' αξιολογήσουν τις κατάλληλες προτάσεις για τις φιλικές αναμετρήσεις, που θα δώσει η ομάδα κατά τη διάρκεια του δεύτερου σταδίου της προετοιμασίας της. Ως τώρα έχει γίνει γνωστό μόνο το φιλικό με το Ν.Π.Σ Βόλο στις 9 Ιουλίου στο γήπεδο της Τούμπας. Από εκεί και πέρα το μεταγραφικό κομμάτι είναι κάτι που τρέχει καθημερινά με τον Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του να μελετούν ενδελεχώς την ομάδα προκειμένου να βρουν ποια ακριβώς στοιχεία θα πρέπει να προσθέσει στο παιχνίδι της και που θα κινηθεί για να τα βρει.

Αυτό "τρέχει" παράλληλα και με την πρόσληψη του τεχνικού διευθυντή. Θα πρέπει να τονίσουμε πως όσον αφορά τις μεταγραφές, αυτές δεν αφορούν μόνο τους παίκτες που θ' αποκτηθούν αλλά κι αυτούς που θ' αποχωρήσουν, καθώς ο Ρουμάνος τεχνικός έχει ζητήσει ένα ρόστερ 26-28 παικτών με τον ΠΑΟΚ να μετρά αυτή τη στιγμή 34 συμβόλαια.

Διαβάστε ακόμη...