Καντουρί: Η γεμάτη σεζόν κι η ψήφος εμπιστοσύνης

Από paok24.com:Ο Ομάρ Ελ Καντουρί αποτελεί σταθερά για τον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, ανεξαρτήτως προπονητή.
Πηγή: paok24.com
Καντουρί: Η γεμάτη σεζόν κι η ψήφος εμπιστοσύνης

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου "υποκλίθηκε" πρόσφατα στον Μαροκινό, που νωρίτερα είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πάμπλο Γκαρσία, ενώ και για τον Αμπέλ Φερέιρα αποτελούσε σημείο αναφοράς.

Η φετινή σεζόν, ήταν ιδιαίτερη γι' αυτόν, καθώς με εξαίρεση το φινάλε της χρονιάς δεν ταλαιπωρήθηκε από μεγάλους τραυματισμούς που τον κράτησαν εκτός για περισσότερο από ένα παιχνίδια, πραγματοποιώντας συνολικά 39 συμμετοχές (3 γκολ – 6 ασίστ), επίδοση που αποτελεί ρεκόρ φορώντας τα "ασπρόμαυρα", ενώ η τελευταία φορά που έπιασε ανάλογο αριθμό αγώνων ήταν τη σεζόν 2014-15 όταν ήταν στην Τορίνο κι είχε 46 συμμετοχές με 4 γκολ και 8 ασίστ.

Την πρώτη του σεζόν στον ΠΑΟΚ, ο Καντουρί έπαιξε σε 21 αγώνες κι είχε 2 γκολ και 1 ασίστ, τη σεζόν 2018/19 είχε 32 συμμετοχές με 2 γκολ και 3 ασίστ, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε σε 29 παιχνίδια σκοράροντας 1 γκολ και μοιράζοντας 1 ασίστ.

"Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Είναι τακτικά πανέξυπνος και βοηθάει πολύ τον κάθε προπονητή, επειδή είναι αφοσιωμένος. Με την ποιότητά του θα μπορούσε να προσφέρει πολλά και στην Ιταλία. Είναι πιο ώριμος από ποτέ", ανέφερε πριν από μερικές εβδομάδες ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ιταλία για τον Μαροκινό, με τον οποίο συνεργάστηκε στον ΠΑΟΚ.

Ανάλογη ήταν η τοποθέτηση του Ρουμάνου τεχνικού και στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου την περασμένη Πέμπτη, όταν μιλώντας για τον Καντουρί, δεν έκρυψε την επιθυμία του να παραμείνει στην Τούμπα:

"Θα είμαι χαρούμενος αν μείνει ο Καντουρί. Είμαι σίγουρος ότι θα ανανεώσει. Αυτό θέλω...", ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Λουτσέσκου και πλέον, μένει να φανεί ποια θα είναι η οριστική εξέλιξη και στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Διαβάστε ακόμη...