O Αντρέ την εποχή Λουτσέσκου

Από inpaok.com: Οι αριθμοί του αρχηγού στη διετία του Ρουμάνου τεχνικού
Πηγή: inpaok.com
O Αντρέ την εποχή Λουτσέσκου

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου επέστρεψε στον ΠΑΟΚ μετά από δύο χρόνια απουσίας και σε αυτόν θα βρει ορισμένους ποδοσφαιριστές με τους οποίους είχε συνεργαστεί και κατά την πρώτη του θητεία στην ομάδα.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Αντρέ Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος αρχηγός του Δικεφάλου είχε επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη το 2017, το καλοκαίρι δηλαδή που ο 53χρονος πλέον τεχνικός αναλάμβανε το τιμόνι των «ασπρόμαυρων» μετά την, μικρή, εποχή Στανόγεβιτς.

Υπό τις οδηγίες του Ρουμάνου τεχνικού ο 35χρονος κάπτεν αγωνίστηκε για δύο σεζόν και συνολικά 66 παιχνίδια, με τον απολογισμό του να είναι οκτώ γκολ και 11 ασίστ.

Στα πρώτα έξι παιχνίδια της σεζόν 2017-18 ο Βιεϊρίνια είχε αγωνιστεί στα εξτρέμ, ωστόσο στη συνέχεια η ανάγκη τον έφερε στο αριστερό άκρο της άμυνας, όπου και καθιερώθηκε για την διετία, αγωνιζόμενος ελάχιστες φορές (δύο πιο συγκεκριμένα) στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα.

Σε αυτό το διάστημα οι δύο ήταν εκ των κεντρικών μορφών της κατάκτησης τεσσάρων τίτλων στο χορτάρι, με τον Βιεϊρίνια να κάνει έναν τρομερό δεύτερο γύρο την σεζόν 2018-19 συμβάλλοντας τα μέγιστα για την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη...