Νέα πρόταση του Ερυθρού Αστέρα για τον Πρίγιοβιτς

Από sfina.gr: Τα δημοσιεύματα από την Σερβία για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς συνεχίζονται, αφού το μέλλον του στην Αλ Ιτιχάντ δείχνει να είναι... βραχύβιο.
Πηγή: sfina.gr
Νέα πρόταση του Ερυθρού Αστέρα για τον Πρίγιοβιτς

Για μια ακόμα μέρα οι συμπατριώτες του "Πρίγιο" ουσιαστικά κάνουν λόγο ότι είναι θέμα χρόνου η αποχώρηση του από την Σαουδική Αραβία ως ελεύθερος και πως ο Ερυθρός Αστέρας έκανε νέα πρόταση για να τον φέρει μόνιμα στο Βελιγράδι.

Στην ιστοσελίδα republika υπάρχει αναφορά για νέα βελτιωμένη πρόταση του Ερυθρού Αστέρα στον "Πρίγιο" ύψους 1.200.000 ευρώ για τρία χρόνια, ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης φαίνεται να ζητάει περισσότερα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει :

"Ο Ερυθρός Αστέρας έκανε μια συγκεκριμένη προσφορά τριετούς συμβολαίου με αύξηση μισθού έως 1.200.000 ευρώ, ως την σεζόν 2023/2024.

Ο Πρίγιοβιτς έμεινε ελεύθερος και υπάρχει ενδιαφέρον για αυτόν επίσης από τον ΠΑΟΚ, εκεί όπου κέρδισε τη φήμη που τον συνοδεύει μέχρι σήμερα.

Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Ντέγιαν Στάνκοβιτς έθεσε προθεσμία μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας για την μεταγραφή του Σέρβου φορ, ώστε να μπορέσει να ενταχθεί στην ομάδα εγκαίρως, γεγονός που έδωσε στη διοίκηση περισσότερο περιθώριο ελιγμών και διαπραγματεύσεων.

Ωστόσο, στην περίπτωση του Prijović, είναι πιθανό να υπάρξουν ορισμένες αλλαγές ή παραβιάσεις της προθεσμίας.

Ο πρώην επιθετικός της Αλ Ιτιχάντ έχει θέσει πολύ υψηλές απαιτήσεις από τον Ερυθρό Αστέρα".

Διαβάστε ακόμη...