15 μεσοεπιθετικοί αλλά… κάτι λείπει!

Από paok24.com: Αν ρίξει κανείς μία ματιά στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, προσθέτοντας στην εξίσωση και αυτούς που επιστρέφουν από δανεισμό, θα μετρήσει 15 ποδοσφαιριστές που μπορούν να αγωνιστούν είτε πίσω από τον επιθετικό είτε στις δύο πτέρυγες.
Πηγή: paok24.com
15 μεσοεπιθετικοί αλλά… κάτι λείπει!

Πιο συγκεκριμένα, αυτοί είναι οι: Αντελίνο Βιεϊρίνια Ομάρ Ελ Καντουρί, Τόμας Μουργκ, Σίντζι Καγκάβα, Γιώργος Βρακάς, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Χρήστος Τζόλης, Αμρ Ουάρντα, Λάζαρος Λάμπρου, Βλάντιμιρ Μπράντονιτς, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Γιώργος Κούτσιας, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Ζήσης Χατζηστραβός και Αντώνης Γαϊτανίδης.

Φυσικά, όλοι οι παραπάνω δεν θα βρίσκονται στο ρόστερ της νέας σεζόν, με την ουσία του πράγματος να είναι όμως πως εφόσον ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει στο μυαλό του να χτίσει έναν ΠΑΟΚ με βάση το 4-3-3, κανείς εκ των παραπάνω δεν μπορεί να χαρακτηριστεί... κλασικός εξτρέμ, δηλαδή να παίζει πάνω στη γραμμή και να διαθέτει μεγάλη ικανότητα στο ένας εναντίον ενός.

Συνεπώς, ο Ρουμάνος προπονητής θα πρέπει ή να βγάλει... λαγούς από το καπέλο του ή θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να προσθέσει στο ρόστερ του έναν ή δύο κλασικούς εξτρέμ, στην περίπτωση που στο... καρνέ του Ράζβαν Λουτσέσκου βρίσκεται το 4-3-3 είτε στην "καθαρή" μορφή του είτε σε κάποιες παραλλαγές!

Διαβάστε ακόμη...