Αλλαγές στην προετοιμασία – Στον «αέρα» η Αυστρία

Από thessports.gr:Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε από τον δεύτερο στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, γεγονός που του προσέφερε δύο επιπλέον εβδομάδες για τον προγραμματισμό της έναρξης της επόμενης σεζόν.
Πηγή: thessports.gr
Αλλαγές στην προετοιμασία – Στον «αέρα» η Αυστρία

Σε συνεργασία με την εταιρία Onside, οι άνθρωποι του Δικεφάλου είχαν εδώ και καιρό διαμορφώσει το πρόγραμμα, αλλά η αλλαγή στα ευρωπαϊκά προκριματικά τους προσφέρει περιθώριο για νέες μεταβολές και για προσέγγιση με στόχο μια ολοκληρωμένη και όχι βιαστική προετοιμασία.

Έτσι, με το πρώτο επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ να είναι πλέον προγραμματισμένο για τις 5 Αυγούστου, το πρώτο ραντεβού για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου άλλαξε, από 22 που είχα αρχικά αποφασιστεί, στις 29 Ιουνίου. Ο Δικέφαλος «κέρδισε», δηλαδή, δύο εβδομάδες, όμως... κρατά τη μία εξ αυτών, για να «βγάλει» μια ολοκληρωμένη προετοιμασία 5-6 εβδομάδων.

Το ζήτημα που δεν έχει λυθεί ακόμη είναι αυτό της τοποθεσίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Από την πρώτη στιγμή της γνωστοποίησης εκ μέρους της UEFA της αλλαγής του ευρωπαϊκού προγράμματος του ΠΑΟΚ, οι ιθύνοντες των «ασπρόμαυρων» εργάζονται σε συνεργασία με την εταιρία Onside για να βρεθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα νέα λύση, εξετάζοντας τη διαθεσιμότητα προπονητικών κέντρων και καταλυμάτων.

Την δεδομένη στιγμή – και εξαιτίας των αλλαγών – είναι άγνωστο αν θα διατηρηθεί η Αυστρία ως προορισμός για την ομάδα του Λουτσέσκου, όμως τις επόμενες ημέρες θα υπάρχει οριστική απάντηση για να κλείσουν πλέον όλα τα ανοιχτά ζητήματα που αφορούν την προετοιμασία του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...