A+ A A-

Τούχελ: «Είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ!» (vid+pic)

Απο inpaok.com: Όταν ο Γερμανός τεχνικός της Τσέλσι μιλούσε για τον Δικέφαλο

Πρόκειται για τον πιο πολυσυζητημένο προπονητή αυτών των ημερών, αυτόν που έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και ίσως θεωρείται ο "νούμερο ένα" τεχνικός σε ολόκληρο τον κόσμο τη δεδομένη στιγμή.

Ο Τόμας Τούχελ, μετά από ένα κύπελλο Γερμανίας με την Ντόρτμουντ, δυο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο Γαλλίας με την Παρί Σεν Ζερμέν, έφτασε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου με την Τσέλσι.

Αναλαμβάνοντας τα ηνία της αγγλικής ομάδας μόλις στις 26 Ιανουαρίου, ο 47χρονος προπονητής κατάφερε μέσα λίγους μήνες να την φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης κατακτώντας το Champions League.

Πριν από 5,5 περίπου χρόνια, ο Τούχελ βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη για το ματς της Ντούρτμουντ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στα πλαίσια της φάσης των ομίλων του Europa League.

Στη συνέντευξη τύπου την προηγούμενη μέρα, στις 30 Σεπτεμβρίου 2015, είχε αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό μιλώντας για τον Δικέφαλο, τις γνώσεις που έχει για τον σύλλογο, αλλά και ότι μπορεί να θεωρείται... οπαδός της ομάδας!

"Είναι η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα. Χαίρομαι πολύ για αυτό, έχω αντιμετωπίσει πολύ φιλική ατμόσφαιρα. Ξέρω από μικρός τον ΠΑΟΚ και την ατμόσφαιρα, είναι γνωστή ομάδα. Τον παρακολουθώ, έβλεπα φωτογραφίες από αυτό το γήπεδο. Ξέρω τι μας περιμένει. Μικρός έβλεπα παιχνίδια του ΠΑΟΚ κι έτσι μπορώ να θεωρηθώ κάτι σαν οπαδός της ομάδας".

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν δικαίωμα να σχολιάσουν.

Τελευταια posts

Τι γραφουν τα ΜΜΕ

  • Για τον ΠΑΟΚ
  • Για τους αντιπαλους
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
MOD_NEWS_PRO_GK4_NSP_PREV MOD_NEWS_PRO_GK4_NSP_NEXT
Με ΠΑΟΚ το EA Sports FC 24!

Με ΠΑΟΚ το EA Sports FC 24!

26-09-2023 | paok24.com

Στο δρόμο για το Σόσνοβιετς (1977)

Στο δρόμο για το Σόσνοβιετς (1977)

26-09-2023 | aspromavresistories.blogspot.com

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
MOD_NEWS_PRO_GK4_NSP_PREV MOD_NEWS_PRO_GK4_NSP_NEXT
Paokmania.Gr - To ανεξάρτητο site των οπαδών του ΠΑΟΚ | All rights reserved.