Κοντά στην απόκτηση του Μίσιτς η Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Απο paok24.com: Τι συμβαίνει με τον Κροάτη μεσοεπιθετικό
Πηγή: paok24.com
Κοντά στην απόκτηση του Μίσιτς η Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Ο Γιόσιπ Μίσιτς αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο του 2019 με τη μορφή δανεισμού από τη Σπόρτιγνκ Λισαβόνας με διάρκεια 1μιση χρόνου. Το τέλος της περσινής σεζόν τον βρήκε σε κάπως περίεργη και δύσκολη φάση καθώς ο Κροάτης μέσος φερόταν να πάσχει από μία σοβαρή ασθένεια. Η εξέλιξη αυτή τον έφερε στην πατρίδα του και τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ με σκοπό να μείνει κοντά στην οικογένεια του.

Με την πάροδο του χρόνου ο Μίσιτς ενσωματώθηκε κανονικά στην ομάδα, βρήκε παιχνίδια κι άρχισε να θυμίζει πάλι τον καλό του εαυτό. Ο παίκτης είναι δανεικός από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στους Κροάτες και σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα από τη Βαλκανική χώρα οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για την απόκτηση του. Με την αγωνιστική του επάνοδο Γιόσιπ αγωνίστηκε σε συνολικά 22 παιχνίδια με τη Ντιναμό και βρέθηκε στο γήπεδο για συνολικά 1022 λεπτά.

Παράλληλα σκόραρε τρία τέρματα, δύο εξ αυτών, εκπληκτικά, ενώ μοίρασε και δύο ασίστ. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι Κροάτες έχουν παρακολουθήσει τον παίκτη και γνωρίζουν πως μπορεί να τα πάει ακόμη καλύτερα. Γι αυτό το λόγο έχουν κάνει κρούση στους Πορτογάλους για την απόκτηση του παίκτη. Ωστόσο παρά το γεγονός πως θεωρούν πως η υπόθεση θα έχει θετική έκβαση για τη Ντιναμό, δεν παραβλέπουν το γεγονός πως από την πλευρά της Σπόρτινγκ φημίζονται για τη "σκληράδα" στις διαπραγματεύσεις κι έτσι ίσως χρειαστεί κάποιος χρόνος για να βρεθεί η χρυσή τομή.

Διαβάστε ακόμη...