Κρέσπο: «Έχω προτάσεις από την Ισπανία, αλλά θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ»

Απο sdna.gr: Η ισπανική «Marca» αποθέωσε τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο του ΠΑΟΚ, που μπήκε - μαζί με τον Φερνάντο Βαρέλα - στο... ασπρόμαυρο «Hall of Fame» ως ο παίκτης με τα περισσότερα τρόπαια στην ιστορία του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Κρέσπο: «Έχω προτάσεις από την Ισπανία, αλλά θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ»

Διαβάστε τι δήλωσε ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός για το μέλλον του.

Έχοντας κατακτήσει πέντε τίτλους (4 Κύπελλα και 1 Πρωτάθλημα) με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο μπήκε στο «ασπρόμαυρο» «Hall of Fame», μαζί με τον Φερνάντο Βαρέλα, ως οι παίκτες με τα περισσότερα τρόπαια στην ιστορία του Δικεφάλου.

Η ισπανική «Marca» δε μπόρεσε να παραβλέψει το γεγονός, αφιερώνοντας ένα θέμα αποκλειστικά για τον 34χρονο κεντρικό αμυντικό και το επίτευγμα του.

Σε αυτό, ο Κρέσπο απάντησε και για το μέλλον του, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Έχω δεχτεί προτάσεις από την Ισπανία, όμως έχω ένα χρόνο ακόμη στο συμβόλαιο μου και θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ».

Ο στόπερ του Δικεφάλου ερωτήθηκε για τη ζωή στη Θεσσαλονίκη και για το δέσιμο του με τον σύλλογο, αναφέροντας:

«Ο σύλλογος και η πόλη έχουν γίνει δεύτερο σπίτι για μένα. Δε φανταζόμουν ποτέ ότι θα περνούσα τόσο πολύ χρόνο στην Ελλάδα. Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος.

Για την πρόσφατη κατάκτηση του Κυπέλλου:

«Ήταν σπουδαία επιτυχία. Όχι μόνο επειδή κερδίσαμε στον τελικό. Αλλά παίρνει ακόμη μεγαλύτερη σημασία όλο το γεγονός για τους φιλάθλους μας, επειδή η νίκη ήρθε απέναντι σε άμεσο αντίπαλο μας (σ.σ. Ολυμπιακό)».

Για τις επιτυχίες του στον ΠΑΟΚ:

«Αυτά τα πέντε χρόνια φτιάξαμε μια "χρυσή εποχή" στην ιστορία του συλλόγου και είμαι χαρούμενος που αποτέλεσα μέρος της με τόσο ουσιώδη τρόπο. Είναι η αναγνώριση της μεγάλης προσπάθειας που έχουμε κάνει».

Για τον αγαπημένο του τίτλο:

«Θα επιλέξω την κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 2018/19. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα για 35 χρόνια. Ήταν ένας τίτλος που κατακτήθηκε δίκαια, επίσης, μιας και τερματίσαμε αήττητοι. Κάτι που είχε καταφέρει μόνον ο Παναθηναϊκός, νομίζω το '60»

Διαβάστε ακόμη...