Πλησιάζει στον Ερυθρό Αστέρα ο Πρίγιοβιτς

Από paok24.com:Μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον ΠΑΟΚ να εμπλέκεται σε μεταγραφικό σενάριο, που θα έφερνε πίσω στην Τούμπα τον Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς ήρθαν πληροφορίες από τη Σερβία, που απομακρύνουν την εξέλιξη αυτή.
Πηγή: paok24.com
Πλησιάζει στον Ερυθρό Αστέρα ο Πρίγιοβιτς

Όπως αναφέρουν οι συμπατριώτες του άλλοτε στράικερ του ΠΑΟΚ στην προσπάθεια που κάνει ο Ερυθρός Αστέρας για να μπει στους ομίλους του Champions League ο Πρίγιοβιτς αποτελεί τον βασικό στόχο για τη γραμμή κρούσης των Σέρβων.

Μάλιστα οι ίδιοι κάνουν λόγο και για επίσημη πρόταση, αναφερόμενοι και στις απολαβές του παίκτη. Σύμφωνα με τα όσα γράφουν, πρόκειται για 3ετές συμβόλαιο, που θ΄αποφέρει στον παίκτη συνολικά 2,4 εκατομμύρια ευρώ. Το ρεπορτάζ από τη Βαλκανική χώρα αναφέρει πως μοναδικό πρόβλημα για να επιτευχθεί η τελική συμφωνία με τον παίκτη που αποχωρεί από τη Σαουδική Αραβία, είναι μια διαφορά της τάξεως των 400 χιλιάδων ευρώ στις συνολικές απολαβές του Πρίγιοβιτς στο πλαίσιο της 3ετούς συνεργασίας.

Μαζί με το όνομα του Σέρβου γίνεται λόγος και για ακόμη έναν συμπατριώτη του με ξεχωριστή καριέρα, τον Κολάροφ, ο οποίος έχει επίσης δεχθεί κρούση από τους Ερυθρόλευκους. Παρόλα αυτά όπως αναφέρουν ο ΠΑΟΚ δε βγαίνει από το κάδρο των πιθανών προορισμών του Πρίγιο με τους Σέρβους όμως να έχουν σαφές προβάδισμα.

Διαβάστε ακόμη...