Όταν ο Ίνγκασον σκοράρε

Από inpaok.com:Ο Σβέριρ Ίνγκασον μπορεί να στάθηκε άτυχος στο τέλος της σεζόν, ωστόσο κατά τη διάρκειά της αποτέλεσε ένα από τα σημεία αναφοράς της άμυνας του ΠΑΟΚ, έχοντας ξεχωριστή συμβολή και στο σκοράρισμα.
Πηγή: inpaok.com:
Όταν ο Ίνγκασον σκοράρε

Ο έμπειρος στόπερ ολοκλήρωσε τη χρονιά, καταγράφοντας σε 39 εμφανίσεις έξι γκολ και δύο ασίστ, σημειώνοντας και μια ιδιαίτερη επίδοση.

Συγκεκριμένα, στα έξι ματς που σκόραρε ο Ισλανδός στόπερ του ΠΑΟΚ, ο Δικέφαλος δεν ηττήθηκε μετρώντας τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Το πρώτο γκολ του Ίνγκασον την φετινή σεζόν ήρθε απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τον Ισλανδό στόπερ μετά από ασίστ του Σφιντέρσκι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά...

H συνέχεια δόθηκε απέναντι στον Βόλο και μάλιστα με πανομοιότυπο τρόπο με αυτό που είχε σημειώσει απέναντι στον Παναθηναϊκό!

Την επόμενη αγωνιστική ο Ίνγκασον «χτύπησε» ξανά, αυτή τη φορά ανοίγοντας το σκορ στο ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ, με κοντινή προβολή.

Καθοριστικό ήταν και το γκολ που σημείωσε απέναντι στον Απόλλωνα, αφού σχεδόν στην εκπνοή του αγώνα, ο Ισλανδός στόπερ χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στον Δικέφαλο.

Το τελευταίο γκολ του Ισλανδού την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ήρθε απέναντι στον Άρη, με τον έμπειρο στόπερ να δίνει σύνθημα αντεπίθεσης,

Διαβάστε ακόμη...