Οι αποκαλύψεις Γκαρσία για την συνέχεια στην καριέρα του!

Από thessports.gr:Ο Πάμπλο Γκαρσία αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, με τον Ιβάν Σαββίδη μέσω προσωπικής του δήλωσης να ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας και την επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου και μίλησε σε τηλεοπτικό δίκτυο της πατρίδας του τόσο για την κατάκτηση του Κυπέλλου, όσο και για την απόφαση που πήρε για την συνέχεια της καριέρας του!
Πηγή: thessports.gr
Οι αποκαλύψεις Γκαρσία για την συνέχεια στην καριέρα του!

Σε συνέντευξη που έδωσε σε τηλεοπτικό σταθμό της Ουρουγουάης και την εκπομπή Punto Penal ο Γκαρσία ξεκαθάρισε ότι δεν θα δεχτεί την πρόταση του ΠΑΟΚ για να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ Β.

"Μαζί με το τεχνικό τιμ πετύχαμε τους στόχους που είχαμε. Κερδίσαμε το Κύπελλο και πήραμε την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Στον ΠΑΟΚ πρέπει να παλεύεις κάθε χρόνο για το πρωτάθλημα, αλλά πήρα μια ομάδα που είχε ξεκινήσει άσχημα και εδώ στην Ελλάδα η κατάσταση είναι λίγο... περίπλοκη αφού ο Ολυμπιακός δεν χάνει ποτέ", είπε αρχικά ο Πάμπλο Γκαρσία.

Για την απόφαση του Σαββίδη να μην συνεχιστεί η συνεργασία τους ο Ουρουγουανός κόουτς είπε: "Πετύχαμε τους στόχους, αλλά είναι αποφάσεις που λαμβάνονται από τους προέδρους. Πρέπει να το αποδεχτώ και να συνεχίσω. Τουλάχιστον έμεινα στην ιστορία του ΠΑΟΚ και αυτό δεν μπορεί να διαγραφεί. Μου πρόσφεραν να κοουτσάρω την ομάδα που θα δημιουργηθεί και θα παίξει στην δεύτερη εθνική, μια ομάδα κάτω των 23, αλλά νομίζω ότι έχω ήδη ολοκληρώσει αυτό το στάδιο στην καριέρα. Σκοπεύω να ξεκουραστώ λίγο, να βάλω τις σκέψεις μου σε τάξη, να μιλήσω με την οικογένειά μου και τους συνεργάτες μου για να δω ποιες επιλογές υπάρχουν".

Για την πορεία του στον ΠΑΟΚ : "Εργάστηκα πέντε χρόνια στην ακαδημία. Ξεκίνησα στο U-17 ως βοηθός, είχα μια δύσκολη χρονιά στο U-19 και μετά τρία συνεχόμενα χρόνια από τους αήττητους πρωταθλητές στο U-19. Μπορούν να μου πουν ότι οι νίκες στην ακαδημία δεν μετράνε γιατί πρέπει να εκπαιδεύσεις παίκτες, αλλά για μένα μετράνε γιατί οι παίκτες πρέπει να γίνουν νικητές. Όταν ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα θα θέλουν να κερδίσουν, οπότε είναι σημαντικό να ανταγωνιστούν για να κερδίσουν. Έφτασα στους νέους παίκτες και με βοήθησαν σε αυτό το επίτευγμα. Μου έλειπαν παίκτες και πέντε ή έξι από τους U19 έκανε το ντεμπούτο τους. Αυτό είναι αποτέλεσμα της δουλειάς των προηγούμενων ετών".

Διαβάστε ακόμη...