«Περήφανος για το Κύπελλο» (pic)

Από paok24.com:Τα συναισθήματά του για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας ειδικότερα και την πρώτη του σεζόν στον ΠΑΟΚ γενικότερα, θέλησε να μοιραστεί με τον κόσμο του Δικεφάλου ο Στέφαν Σβαμπ.
Πηγή: paok24.com
«Περήφανος για το Κύπελλο» (pic)

"Έχει περάσει μια εβδομάδα από τότε που κερδίσαμε το τελευταίο και πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν, τον τελικό του κυπέλλου. Αυτός ο τελικός και φυσικά οι σκέψεις της νίκης ή της ήττας με κράτησαν πολύ απασχολημένο τις προηγούμενες μέρες. Ήταν μια μακρά και δύσκολη σεζόν και γι 'αυτό είμαστε όλοι πιο χαρούμενοι και πιο περήφανοι που κερδίσαμε αυτό το τρόπαιο στο τέλος!

Το ταξίδι μου με τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο και είμαι πολύ χαρούμενος που εκμεταλλεύτηκα αυτήν την ευκαιρία. Ήταν το σωστό βήμα για να γίνω μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Μου άρεσε πολύ η σεζόν και είμαι πολύ ευγνώμων για αυτήν. Τώρα μπορώ να απολαύσω τις διακοπές μου, να επαναφορτίσω τις μπαταρίες μου και να κοιτάξω πίσω την περασμένη σεζόν με ένα τεράστιο χαμόγελο.

Πολλές ευχαριστίες στους προπονητές μας, Αμπέλ Φερέιρα και Πάμπλο Γκαρσία. Και οι δύο σας κάνατε μια εξαιρετική δουλειά και μου δώσατε ώθηση. Μια μεγάλη φωνή και πολλές ευχαριστίες στη σύζυγό μου, τον υπέροχο γιο μου, την οικογένειά μου και φυσικά τους εκπληκτικούς συμπαίκτες μου, φίλους και τους εξαιρετικούς οπαδούς μας!

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη μου χρονιά στο εξωτερικό. Θα σας δω σύντομα παιδιά, μείνετε υγιείς! Ευχαριστώ!" έγραψε χαρακτηριστικά ο Αυστριακός μέσος στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Διαβάστε ακόμη...