«Ναι» σε Μπίσεσβαρ, «όχι» σε Εσίτι

Από sfina.gr: Ένα από τα ανοιχτά ζητήματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο 52χρονος τεχνικός, είναι και αυτό του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.
Πηγή: sfina.gr
«Ναι» σε Μπίσεσβαρ, «όχι» σε Εσίτι

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός από το Σουρινάμ το πρώτο μισό της περασμένης σεζόν έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό και στο δεύτερο μισό αυτής παραχωρήθηκε ως δανεικός στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Με την ολοκλήρωση της σεζόν ο δανεισμός του «Μπίσε» τελείωσε και πλέον αναμένεται να κριθεί από τον Ρουμάνο. Οι δύο τους άλλωστε γνωρίζονται καλά από την κοινή τους διετή παρουσία στην ομάδα και ο Ρουμάνος προπονητής εκτιμά τις ικανότητες του.

Έτσι ο Μπίσεσβαρ θα βρεθεί σίγουρα στην προετοιμασία της νέας σεζόν και εκεί θα παρθεί η οριστική απόφαση. Ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του εκτιμά τον προπονητή και ίσως αυτό αποτελέσει ένα έξτρα κίνητρο για την επιστροφή του καλού του εαυτού.

Σε ότι αφορά τον Άντερσον Εσίτι, έκανε ένα καλό φινάλε σεζόν στην Τουρκία με την φανέλα της Γκέζτεπε και υπάρχουν σκέψεις της τουρκικής ομάδας να αγοράσει τα δικαιώματα του. Ο Νιγηριανός αμυντικός χαφ έχει ενημερωθεί ότι θα πρέπει να ψάξει να βρει ομάδα γιατί δεν βρίσκεται στα πλάνα για την νέα σεζόν. Από την πλευρά της η Γκέζτεπε έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την αγορά του στο ατζέντη του Εσίτι, ωστόσο για να γίνει αυτό θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά ο ΠΑΟΚ.

Ρήτρα υποχρεωτική δεν υπήρχε στην συμφωνία του Δικεφάλου με τους Τούρκους, οπότε όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του. Με ένα ποσό κοντά στα 2.000.000 ευρώ ο ΠΑΟΚ δεν θα έλεγε όχι για να τον παραχωρήσει, ενώ είναι δεδομένο ότι η Γκέζτεπε θα επιχειρήσει να πάει σε... παζάρια.

Διαβάστε ακόμη...