Μίχελ: «Ναι, θα ήθελα να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ!»

Για την επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου, την πιθανή ενίσχυση του ΠΑΟΚ αλλά και το μέλλον του Χρήστου Τζόλη μίλησε ο άλλοτε τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου, Λούμπος Μίχελ, σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης.
Πηγή: inpaok.com
Μίχελ: «Ναι, θα ήθελα να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ!»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τους τεχνικούς διευθυντές του ΠΑΟΚ και τη δική του επιτυχία: «Είχα μιλήσει με τον κ. Σαββίδη και μου ζήτησε να φέρω τίτλους. Για να έρθουν θα πρέπει να διαχειριστείς παίκτες και πωλήσεις».

Για Λουτσέσκου: «Είχα πολύ καλή συνεργασία μαζί του καθώς ήμουν επτά χρόνια μαζί με τον πατέρα του. Ο Ραζβάν είναι μοντέρνος, αποτελεσματικός και συγκεντρωμένος στο ποδόσφαιρο. Είναι ιδανική επιλογή καθώς μπορεί να κάνει πολλά, να έχει και χημεία στα αποδυτήρια. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψε. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός και οι άλλοι φοβούνται».

Για το αν σκέφτεται να επιστρέψει: «Ναι μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου ως τεχνικό διευθυντή δίπλα στον Λουτσέσκου. Είναι μια απόφαση του Ιβάν Σαββίδη, όμως».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Τον εκτιμώ και τον ευχαριστώ πολύ. Είναι απαιτητικός και ζητάει πολλά από τους συνεργάτες του. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μια συνηθισμένη ομάδα, είναι δύσκολη ομάδα. Οι άλλοι τον βλέπουν ως εχθρό και αυτό απαιτεί οι άνθρωποι που βρίσκονται στην ομάδα να έχουν σκληρό και δυνατό χαρακτήρα. Για να πετύχεις στον ΠΑΟΚ πρέπει να έχεις έναν ιδιαίτερο και σκληρό χαρακτήρα, όπως ο Λουτσέσκου».

Για το αν μπορεί ο Λουτσέσκου να πετύχει πάλι: «Είναι ένας top class προπονητής με σvστές ιδέες. Η τακτική και το μέταλλο του ταιριάζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έχει αξιόλογους παίκτες που ακόμη και αν δεν παίζει η ομάδα καλό ποδόσφαιρο, θα μπορούν να έρθουν και να κάνουν τη διαφορά».

Για το αν χρειάζεται ενίσχυση: «Δεν είναι θέμα ποσότητας αλλά ποιότητας. Να έρθουν δύο τρεις ηγέτες που θα κουμπώσουν στο σύστημα και θα τους επιθυμεί και ο Λουτσέσκου. Θέλει παίκτες με ποιότητα όπως είναι ο Κρμέντσικ. Θα πρέπει να λυθεί και το θέμα με Βαρέλα και Κρέσπο καθώς δεν μπορεί να βγάλουν 60 παιχνίδια».

Για τον αγαπημένο του παίκτη: «Ο Τζόλης. Είναι γρήγορος επιθετικός που σκοράρει. Τον είχα δει στις ακαδημίες. Μου αρέσει. Πρέπει να βρεθεί μια ομάδα που θα του ταιριάζει καλύτερα. Είναι απόφαση βέβαια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ αν θα τον πουλήσουν. Θα μπορούσε να πουληθεί από μια ομάδα και η μεταγραφή του να φτάσει ακόμη και στα 50 εκατομμύρια».

Το μήνυμα που θα έστελνε στους φίλους του στην Ελλάδα: «Να στείλω χαιρετισμούς στους φίλους μου στον ΠΑΟΚ. Εκτιμώ τη ζωή και θα ήθελα να φύγει γρήγορα αυτή η πανδημία. Θα κάνω ένα εμβόλιο για να δω τα εγγόνια μου».

Διαβάστε ακόμη...