Σοκ με Λοβ, τιμωρήθηκε από την FIBA

Από basketplus.gr: Ναι ο ΠΑΟΚ τον θέλει τον Λοβ για την επόμενη σεζόν, έγινε σχετική κουβέντα με τον Έλληνα ατζέντη του. Μπορεί όμως να τον κρατήσει; Και όχι για οικονομικούς λόγους...
Πηγή: basketplus.gr
Σοκ με Λοβ, τιμωρήθηκε από την FIBA

Σύμφωνα με την FIBA και το ΒΑΤ ο Αμερικανός έχει stop (από την παγκόσμια ομοσπονδία) για μεταγραφή. Ο λόγος...; Στην χρονιά του Χολαργού άφησε την εταιρία που τον εκπρoωσvπούσε, πείστηκε από Έλληνα ατζέντη και αυτός τον πήγε σε Ιταλία, Κολοσσό και ΠΑΟΚ.

Άρχισε από την θιγμένη εταιρία δικαστικός αγώνας στην FIBA, δικαιώθηκε και φυσικά το penalty πηγαίνει στον παίκτη και όχι στον "πειρατή" ατζέντη.

Μαζί με τον Λοβ στον μαυροπίνακα είναι και οι Λι Μπένσον, Άντριαν Άμπραμς, Μάικλ Εφέμπερχα και Λίνας Λεκαβίτσιους.

Και τώρα; Είναι θέμα FIBA. Αν αυστηροποιήσει τα δεδομένα, ο Λοβ δεν θα μπορέσει να παίξει φέτος, εκτός και αν πληρωθεί ως αποζημίωση η πρώην εταιρία του. Αν η FIBA εμμείνει στο πως λειτούργησε με τον Άρη για παράδειγμα, τότε ο Αμερικανός, με το λέτερ οφ κλίρενς στην Ελλάδα από πέρσι, δεν θα έχει πρόβλημα για νέα συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ.

Άλλο που δεν ήθελε ο "Λύκος". Και το περίεργο...; Ο κόουτς του ΠΑΟΚ ανήκει στην εταιρία που κατήγγειλε τον νυν ατζέντη του Λοβ. Και δεν πίεσε τον Έλληνα τεχνικό να μην ασχοληθεί με τον παίκτη; Περίεργα πράγματα...

Διαβάστε ακόμη...