Κλείνουν άμεσα τα ανοιχτά μέτωπα

Από paok24.com:Ημέρα εξελίξεων ήταν η Τετάρτη για τον ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να επιστρέφει στον «ασπρόμαυρο» πάγκο, αντικαθιστώντας τον Πάμπλο Γκαρσία που λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του κυπέλλου καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του στην ομάδα, μετά την πρόταση που του έγινε από πλευράς Ιβάν Σαββίδη.
Πηγή: paok24.com
Κλείνουν άμεσα τα ανοιχτά μέτωπα

Χρόνος για χάσιμο στον Δικέφαλο δεν υπάρχει και παρά το γεγονός ότι δεν διαφαίνεται να υπάρχει για τις προσεχείς ημέρες ενδεχόμενο συμφωνίας με νέο τεχνικό διευθυντή, ένα θέμα που όπως όλα δείχνουν μετατίθεται για την ερχόμενη εβδομάδα, οι διεργασίες για το «χτίσιμο» του νέου ΠΑΟΚ έχουν ήδη ξεκινήσει.

Διοίκηση και προπονητής έχουν βάλει επί τάπητος τις περιπτώσεις εκείνες που θεωρούνται επείγουσες και πρέπει να κλείσουν άμεσα όσον αφορά το «ασπρόμαυρο» ρόστερ.

Άλλωστε μη ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ σε λιγότερο από έναν μήνα θα πρέπει να ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν, μιας και μέσα στον Ιούλιο θα μπει στη «μάχη» του Conference League.

Είναι δεδομένη η διάθεση του Ιβάν Σαββίδη να μπει ψηλά ο πήχης αυτό το καλοκαίρι γύρω από τις κινήσεις που θα γίνουν με φόντο φυσικά τη νέα σεζόν και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ήδη για πολλά ζητήματα έχει γίνει η απαραίτητη προεργασία.

Διαβάστε ακόμη...