Αυτά ζήτησε ο Λουτσέσκου

Από inpaok.com:Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ και πλέον ξεκινά τη δουλειά για τη νέα σεζόν.
Πηγή: inpaok.com
Αυτά ζήτησε ο Λουτσέσκου

Ο Ρουμάνος τεχνικός είναι ενημερωμένος για το υπάρχον υλικό, ενώ έχει παρακολουθήσει αρκετά ματς της ομάδας το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενώ είδε και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η αλήθεια είναι πως ο 52χρονος προπονητής έχει πλήρη εικόνα για την ομάδα, αλλά και για που χρειάζεται ενίσχυση, έτσι ώστε ο Δικέφαλος να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος της νέα σεζόν.

Δεδομένου πως ο Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα ήταν δανεικός και ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, αφού ο ρυθμιστής του θέματος είναι η Τσέλσι, ο Λουτσέσκου τόνισε στους ανθρώπους πως θέλει αριστερό μπακ. Επίσης, κουβέντα έγινε και για την απόκτηση χαφ.

Στα θέλω του είναι και η απόκτηση ενός εξτρέμ. Ο Λέο Ζαμπά είναι δανεικός στη Βάσκο Ντα Γκάμα και υπάρχει λειψανδρία στη συγκεκριμένη θέση. Βέβαια, σε αυτό μεγάλο ρόλο έχει παίξει και το γεγονός πως οι «ασπρόμαυροι» το καλοκαίρι χτίστηκαν για έναν σύστημα, που δεν έχει καθαρά εξτρέμ, ο λόγος γίνεται φυσικά για το 3-4-2-1.

Ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ θέλει επίσης και φορ, διότι ο Μαικλ Κρμέντσικ ήταν δανεικός από την Κλαμπ Μπρουζ και οι Βέλγοι δείχνουν να θέλουν να περιμένουν την ολοκλήρωση του ΕURO για να αποφασίσουν την τιμή πώλησης του, αλλά και το αν θέλουν να τον δώσουν ξανά δανεικό.

Διαβάστε ακόμη...