Σκάνδαλο με ΚΕΔ – Κορομηλά

Από paok24.com:Ο τρόπος λειτουργίας και λήψης αποφάσεων της μπασκετικής ΚΕΔ, είναι αντικείμενο συζήτησης και η συγκεκριμένη κίνηση, μπαίνει και αυτή, μέσα σε διάφορες άλλες, που έχουν δημιουργήσει απορίες.
Πηγή: paok24.com
Σκάνδαλο με ΚΕΔ – Κορομηλά

Απλά αυτή, παίζει με τη νοημοσύνη όλων...

Μετά το απίστευτο non-call του Κορομηλά, στην αντικανονική τάπα του Μέικον στον Λοβ και τη γενικότερη κάκιστη διαιτησία σε όλη τη διάρκεια του τρίτου προημιτελικού, ο Κορομηλάς, δεν ορίζεται στους τρεις πρώτους ημιτελικούς της Basket League.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Γιώργο Πουρσανίδη, ο οποίος δεν ορίστηκε στους δύο πρώτους ημιτελικούς, για να επιστρέψει χθες στο Λαύριο και να πάρει κι άλλον ορισμό, στον αυριανό τέταρτο ημιτελικό της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.

Στον τέταρτο ημιτελικό, επιστρέφει και ο Κορομηλάς, ο οποίος θα βρεθεί στην Πάτρα για το Προμηθέας – Λαύριο, αλλά αυτό δεν είναι το μοναδικό μεμπτό, τουλάχιστον στα δικά μας μάτια, μετά από όσα έγιναν στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ...

Το εκπληκτικό είναι ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής δεν τιμωρήθηκε (ούτε καν «σιωπηρά» όπως αρέσκεται να κάνει η ΚΕΔ) ποτέ!!! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος είχε ζητήσει νωρίτερα, εξαίρεση από τους πρώτους ημιτελικούς, καθώς όντας διαιτητής Euroleague, θα οριζόταν στα πλέι οφ της VTB (η οποία είναι διοργάνωση της Euroleague).

 

Έτσι, λοιπόν, χθες, ο Κορομηλάς, όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία παρακάτω, ήταν πρώτος διαιτητής στον τέταρτο ημιτελικό της VTB, ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ και Ζενίτ.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, η ΚΕΔ τον ορίζει σα να μην τρέχει τίποτα, στο Προμηθέας – Λαύριο που έχει οριστεί την προσεχή Πέμπτη και η ζωή συνεχίζεται...

Διαβάστε ακόμη...