Η εμπειρία ζωής του Λοβ (pics)

Από thessports.gr:Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου (22/5) κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, με μία τελευταία προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας.
Πηγή: thessports.gr
Η εμπειρία ζωής του Λοβ (pics)

Την προπόνηση την παρακολούθησε και ένας ειδικός καλεσμένος και αυτός ήταν ο παίκτης της ομάδας μπάσκετ του Δικεφάλου, Ζερμέιν Λοβ.

Ο Αμερικάνος καλαθοσφαιριστής έμεινε άφωνος με την παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ ο ίδιος έκανε και μία επίσκεψη από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπου και φωτογραφήθηκε με τα δέκα τρόπαια του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ αναφέρει:

«Μία ημέρα πριν αναχωρήσει για το Σικάγο, ο Jermaine Love είχε την ευκαιρία να πάρει μια γεύση από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ! Επισκέφθηκε το γήπεδο της Τούμπας, ήταν στην τελευταία προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας πριν τον τελικό του Κυπέλλου και απόλαυσε κάθε δευτερόλεπτο, μία εμπειρία που δεν είχε κανένας από τους συμπαίκτες του την ευκαιρία να ζήσει φέτος!
Από τις εκδηλώσεις των φιλάθλων τις οποίες έζησε για πρώτη φορά live, τη συζήτηση που είχε με τον Αντρέ Βιεϊρίνια, αλλά και την ξενάγηση του στο ιστορικό γήπεδο της Τούμπας! #PAOKfamily»

Δείτε παρακάτω το tweet της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ με τις φωτογραφίες που βγήκε ο Λοβ:

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...