Ώρα Κυπέλλου! ΠΑΟΚ Prima Holidays-ΓΣ Περιστερίου

Ώρα Κυπέλλου! Για την προημιτελική φάση του Stoiximan.gr Κυπέλλου Υδατοσφαίρισης ανδρών, ο ΠΑΟΚ Prima Holidays αντιμετωπίζει ως τυπικά γηπεδούχος στο Κολυμβητήριο Βουλιαγμένης, τον Γ.Σ. Περιστερίου.
Πηγή: acpaok.gr
Ώρα Κυπέλλου! ΠΑΟΚ Prima Holidays-ΓΣ Περιστερίου

Μετά το τέλος του πρωταθλήματος και την επίτευξη του στόχου, ο οποίος ήταν η είσοδος του Δικεφάλου στα Play-Off, ο ΠΑΟΚ Prima Holidays στρέφει το βλέμμα τους στις υποχρεώσεις του κυπέλλου, σε μία διοργάνωση «γιορτή» για την ελληνική υδατοσφαίριση.

Η κληρωτίδα έφερε στον δρόμο των «ασπρόμαυρων» στην προημιτελική φάση τον Γ.Σ. Περιστερίου, με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται για δεύτερη φορά στην χρονιά, μετά το 8-8 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α1. Στο πρωτάθλημα η ομάδα του Περιστερίου κατέλαβε την τέταρτη θέση.

Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου όλο αυτό το διάστημα είχε την ευκαιρία να δουλέψει με όλους τους αθλητές του, και να προσαρμόσει τις τακτικές του στις ανάγκες του παιχνιδιού.

Ο νικητής του ζευγαριού ΠΑΟΚ Prima Holidays-ΓΣ Περιστερίου θα αντιμετωπίσει το νικητή του Πανιώνιος-ΑΕΚ.

Το παιχνίδι της προημιτελικής φάσης θα μεταδοθεί μέσω του ΚΟΕ TV στο YouTube.

Για τον θεσμό του Final-8, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Prima Holidays, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, και ο αθλητής, Νίκος Προσινικλής, δήλωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

Θοδωρής Χατζηθεοδώρου:

«Ξεκινάμε στον θεσμό του κυπέλλου, μία διοργάνωση γιορτή, καθώς οι οκτώ κορυφαίες ομάδες από το πρωτάθλημα το οποίο ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες θα δώσουν το παρών, μέσα σε αυτές τις ομάδες είναι και αυτή του ΠΑΟΚ Prima Holidays, είναι μεγάλη τιμή και ευκαιρία για εμάς. Η κληρωτίδα ευνόησε τις τέσσερις «αδύναμες» θεωρητικά ομάδες και μιλάω για την ομάδα μας, το Περιστέρι, τον Πανιώνιο και την ΑΕΚ, είναι μία ιστορική ευκαιρία για αυτά τα σωματεία να βρεθούν για πρώτη φορά σε τελικό κυπέλλου Ελλάδος, πλην του Πανιώνιου που έχει ξαναπαίξει. Εμείς σαν ΠΑΟΚ θέλουμε να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα και να φτάσουμε για πρώτη φορά σε έναν τελικό κυπέλλου Ελλάδας. Είμαστε σε καλή κατάσταση, η ομάδα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα αρχής γενομένης από το παιχνίδι με το Περιστέρι. Νιώθω ότι αν είμαστε πειθαρχημένοι και επιβάλουμε τον ρυθμό μας μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για ένα θετικό αποτέλεσμα. Το Περιστέρι είναι μια εξαιρετική ομάδα το απέδειξε και φέτος, όχι μόνο για την τέταρτη θέση αλλά και για την γενικότερα εικόνα που παρουσίασε στα πλέι-οφ κόντρα στα μεγαθήρια του ελληνικού πόλο. Είναι το φαβορί. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να θεωρείται το αουτσάιντερ αλλά το κύπελλο είναι παραδοσιακά ο θεσμός των εκπλήξεων, έχουμε δικαίωμα στο όνειρο και θα διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες μας. Εύχομαι να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη στο παιχνίδι με το Περιστέρι, και ύστερα να πηγαίνουμε βήμα βήμα με σκοπό να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα».

Νίκος Προσινικλής:

«Μετά το τέλος του πρωταθλήματος και την είσοδο μας στα πλέι οφ, που αποτελούσε ένα από τους στόχους μας για φέτος, έρχεται το final 8 του κυπέλλου με το οποίο κλείνει μια ομολογουμένως περίεργη χρόνια. Έχουμε μια κλήρωση που μπορεί να χαρακτηριστεί βατή για την ομάδα μας καθώς αποφεύγουμε τις ομάδες της πρώτης τριάδας! Η αρχή είναι το ήμισυ του πάντως, έτσι και τώρα η αρχή είναι δύσκολη καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε το Περιστέρι. Μια ομάδα που τερμάτισε 4η στο πρωτάθλημα με πολύ καλή παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε και να βρεθούμε στα ημιτελικά όπου εκεί θα αντιμετωπίσουμε έναν εκ των Πανιωνίου ή ΑΕΚ. Είναι μια ευκαιρία για εμάς να βρεθούμε για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου στο τελικό της διοργάνωσης. Στο διάστημα που μεσολάβησε από τη λήξη του πρωταθλήματος μέχρι τώρα προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για τη σειρά των αγώνων τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Πάμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε στη διοργάνωση!».

Παρασκευή 21 Μαΐου 2021
Προημιτελική Φάση, Stoiximan.gr Κύπελλο Ελλάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών
Κολυμβητήριο Ν.Ο. Βουλιαγμένης
16:00, ΠΑΟΚ Prima Holidays-ΓΣ Περιστερίου (ΚΟΕ TV)

Διαβάστε ακόμη...