Χήνας : “Πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα και εθελοτυφλεί ο ΠΑΟΚ”

Από thessports.gr:Μετά τον διευθυντή επικοινωνίας Γιώργο Νικολάου χθες, ήταν η σειρά του γενικού διευθυντή της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργου Χήνα, να απαντήσει στα όσα ισχυρίζονται από πλευράς ΠΑΟΚ για αλλοίωση αποτελέσματος και κακή φιλοξενία από την Ένωση στον τρίτο αγώνα των playoffs.
Πηγή: thessports.gr
Χήνας : “Πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα και εθελοτυφλεί ο ΠΑΟΚ”

"Είναι λάσπη στον ανεμιστήρα. Νομίζω εθελοτυφλούν, γιατί μιλάμε για μία χρονιά, στην οποία έχουμε κερδίσει τον ΠΑΟΚ 5 φορές και έχουμε μία ήττα. Σε αυτή την ήττα είχαμε παράπονα από την διαιτησία, παρόλο που δεν είπαμε τίποτα. Το να... πατάμε σε μία μόνο φάση, ενός κορυφαίου διαιτητή Ευρωλίγκας και ν πούμε ότι έκρινε μία σειρά, με 20 πόντους διαφορά στο πρώτο ημίχρονο είναι λάσπη στον ανεμιστήρα», ανέφερε ο Γιώργος Χήνας στην «Ώρα των Σπορ».

Για τη φιλοξενία της αντίπαλης ομάδας και όσα καταλογίζει στην ΑΕΚ, είπε: «Οι διοικήσεις των δύο ομάδων έχουμε πολύ καλές σχέσεις, Για το κομμάτι της φιλοξενίας, ξεχνούν ότι παίξαμε στην Πυλαία δύο παιχνίδια με ΜΑΤ πίσω από τον πάγκο μας, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Πίσω από τον πάγκο μας υπήρχε κόσμος που φώναζε, έβριζε, έφτυνε. Υπήρχε επίθεση προς οικογένεια αθλητή της ΑΕΚ».

Διαβάστε ακόμη...