Η πιο μεγάλη ώρα, είναι τώρα!

Από paok24.com:Έχοντας χάσει την ευκαιρία για "break" στον πρώτο αγώνα αποκλειστικά λόγω του Μέικον και ισοφαρίσει τη σειρά σε 1-1 στο "Παλατάκι", ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (17:00) με έναν και μοναδικό στόχο!
Πηγή: paok24.com
Η πιο μεγάλη ώρα, είναι τώρα!

Να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητές του για πρόκριση στην ημιτελική φάση της Basket League!

O Δικέφαλος του Βορρά ταξίδεψε στην Αθήνα με πλήρη σύνθεση και στα 40΄ λεπτά του σημερινού αγώνα θέλει όσο τίποτα άλλο να παρατείνει τη φετινή σεζόν, έχοντας δείξει την περασμένη Πέμπτη πως μπορεί να "μπλοκάρει" τα ατού της ΑΕΚ.

Ασφαλώς, η φετινή σεζόν είναι ήδη σούπερ επιτυχημένη βάσει των συνθηκών που επικρατούσαν στην ομάδα πριν την έλευση του Θανάση Χατζόπουλου αλλά και πριν την έλευση του Άρη Λυκογιάννη, με μία πρόκριση στα ημιτελικά να δίνει ωστόσο ακόμα περισσότερους πόντους σε όλους όσους βρίσκονται μέσα στην ομάδα!

"Πρέπει να τα δώσουμε όλα, αυτή είναι η στιγμή για την οποία δουλεύουμε όλη τη χρονιά" τόνισε ο Μπο Μπιτς στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΟΑΚΑ, "αυτό είναι τα πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς. Νομίζω ότι όλοι το γνωρίζουμε αυτό και όλοι μας έχουμε προετοιμαστεί για αυτό το παιχνίδι" υπογράμμισε από την πλευρά του ο Έλστον Τέρνερ.

Διαιτητές του "τελικού" έχουν οριστεί οι Κορομηλάς, Πουρσανίδης Γ. και Τζιοπάνος, με τον Βαγγέλη Αγγέλου από την πλευρά του να μην υπολογίζει ούτε σήμερα στις πολύτιμες υπηρεσίες του Κέβιν Λάνγκφορντ.

Διαβάστε ακόμη...